Ero Motorola Xoom WiFi ja Acer Aspire Iconia Tab A500Motorola Xoom WiFi vs Acer Aspire Iconia Tab A500

Kun yhä useammat tabletit alkavat tulla jo tungosta markkinoilla, alamme nähdä sama kone alkanut esiintyä eri laitteissa. Tämä on melko paljon välistä asiaan Iconia Tab A500 tietokoneen valmistaja ACER ja Xoom WiFi Motorola. Molemmat ovat melko samanlaisia ​​kuin ne ominaisuus näytöt samankokoisia ja tyyppi, luottaa WiFi-yhteydet vain, ja saavat virtansa saman Tegra 2 piirisarja kaksiytiminen Cortex-A9-prosessori.

Erot Xoom WiFi ja Aspire Iconia Tab A500 ovat pieniä yksityiskohtia. Yksi tällainen yksityiskohta on LED-salama niiden identtinen 5 megapikselin kamera. Iconia Tab on kaksi LED vilkkuu, jotka tuottavat paljon enemmän valoa kuin yhden LED-salama on Xoom WiFi. Tämä on hyvin tärkeää, kun kuvataan pimeässä huoneessa tai vastaavaa. Enemmän valoa helpottaa anturin poimia kuvan vaikka kuva on vähän taaempana.

Toinen ero Xoom WiFi ja Aspire Iconia Tab A500 on niiden joukko antureita. Tietenkin molemmat tabletit ovat tavallista kiihtyvyysanturi, kevyt, ja gyroanturien. Jos molemmat eroavat on kanssa barometri Xoom WiFi. Barometri mittaa ilmanpainetta ja yleisin käyttää tätä on määritettäessä todennäköisyys sateelle koska ilmanpaine yleensä laskee, kun se on noin sataa. On myös odotettavissa, että jotkut ohjelmoijat löytää innovatiivisia tapoja käyttää Barometrin sovelluksissaan.Lopuksi on kysymys muistikapasiteettia. Aivan kuten iPad, kaksi tablettia tulevat eri malleja vaihtelevalla muistikapasiteeteilla. Ero tässä suhteessa on kanssa malleja. Xoom WiFi on vain 16GB ja 32GB mallit kun Aspire Iconia Tab on nämä kaksi vaihtoehtoa plus niiden huippuluokan malli 64 Gt muistia. Molemmat tabletit ovat muistikorttipaikkaa, joten sinun ei ole mitään ongelmia laajenee myöhemmin.

Yhteenveto:

1. Aspire Iconia Tab on kaksi LED vilkkuu Xoom WiFi on vain yksi
2. Xoom WiFi on barometrin kun Aspire Iconia Tab doesnt 't