Ero Samsung Galaxy SII ja Galaxy SSamsung Galaxy SII vs? Galaxy S

Samsung Galaxy SII on odotetuin ja pahin varjeltu-salaisuus luurin. Se on seuraava kehitys erittäin onnistunut Galaxy S. Let 's miten seuraaja vertaa edeltäjä. Ensinnäkin, se on helppo nähdä, että Galaxy SII on hieman isompi näyttö kuin Galaxy S, mutta säilyttää saman silmälasit. huolimatta isompi näyttö, ja näin ollen suurempi elin mahtuu näyttöön, Galaxy SII onnistuu ajella muutaman milligrammaa painosta ja hieman yli millimetrin paksuudesta. Vaikka paino saattaa olla havaittavissa, voit tuntea ohuus Galaxy SII käteen.

Toinen merkittävä ero näiden kahden välillä on muutos yhden ytimen A8 prosessori Galaxy S kaksiytiminen A9-prosessori Galaxy SII. Dual core prosessori auttaa suuresti etenkin puhelimissa, joissa moniajo on hyvin yleistä. Käynnissä sovelluksia voidaan levittää tasaisesti kaksi ydintä jolloin vältetään ruuhkautumista ja helpottaa kuorman. Muisti on myös kasvattaneet huomattavasti Galaxy SII. Kaikki on kaksinkertaistunut 16 / 32GB mallit ja 1 Gt RAM Galaxy S 8 / 16GB mallit ja 512 Mt muistia. RAM on tärkeää välttää pullonkaula. Koska Kela on kaksi ydintä ja kaksinkertaistui tallennuskapasiteetti, se asettaa Kelan samaan asemaan kuin iPhone 4 puhumattakaan muistikorttipaikka vielä 32GB maksimi.

Kamera-viisasta, Galaxy S on jo erinomainen 5 megapikselin kamera. Galaxy SII säilyttää sama laatu samalla kasvattaa päätöslauselman 8 megapikseliä ja lopulta lisäämällä LED-salama hämärässä valaistuksessa. Joten, pohjimmiltaan, et huomaa mitään eroa kuvia joko puhelimesta ellet tulostaa sen suurikokoinen tai muokata sitä SII 's resoluutio varmasti antaa sille etua. Mahdollisuus ampua pimeässä on myös mukava lisäksi. kun videon tallennus, on hyvin vähän parantaa Galaxy S kuin se jo kirjaa 720p ja 30 fps. Silti Samsung on päättänyt tehdä yksi paremmin ja toteuttaa 1080p videotallenne Galaxy SII.Yhteenveto:

1. Galaxy SII on isompi näyttö kuin Galaxy S.
2. Galaxy SII on dual core prosessori, kun taas Galaxy S doesnt 't.
3. Galaxy SII on huomattavasti enemmän muistia kuin Galaxy S.
4. Galaxy SII on WiFi Direct kun Galaxy S doesnt 't.
5. Galaxy SII on paljon parempi kamera kuin Galaxy S.