Ero Aimpoint M2 ja M3 AimpointAimpoint M2 vs M3 Aimpoint

Ensinnäkin, let 's ymmärtää, mitä Aimpoint on. Aimpoint on kehittämää teknologiaa ruotsalaisen Optics yritys nimeltä Aimpoint joka valmistaa laitteita sotilas-, poliisi- ja siviilejä' punaisia ​​pisteitä nähtävyyksiä. 'Tärkein ominaisuus' punaisia ​​pisteitä nähtävyyksiä 'on, että ampuja voi pitää molemmat silmät auki havainnosta kohde. objektiivissa punainen piste näkyy, kun ampuja tutkii Aimpoint. red dot voidaan päälle tavoite, ja se mahdollistaa nopeuden ja tarkkuus yhdessä luonnollinen tapa pitää molemmat silmät auki, kun ammunta, joka tarjoaa rajoittamattoman näkymän millä tahansa etäisyydellä tarvita.

Toinen piirre Aimpoint on kaksinkertainen linssi, joka auttaa parallaksi näkökentän, mikä tarkoittaa pisteen vaikutus on sama kuin pisteen tavoite, kun kohde on yli 50 metrin päässä. Aimpoint valmistaa monia erilaisia ​​malleja, ja yksi suosituimmista on Comp M2 kutsutaan myös M68. Sitä käyttävät asevoimien monissa maissa kuten Yhdysvalloissa

Ero M2 ja M3 ovat niiden akun, hinta, kokoonpano, teknologia, jne. Molemmat käyttävät samaa toimintaperiaate Reflex kollimaattoritähtäintä tai PUNAPISTETÄHTÄIN. Niillä on sama valonlähde, LED, Light Emitting Diode, joka on erittäin turvallinen silmille. Valonlähteen aallonpituus on 650 nm punainen valo molemmissa malleissa. Silmä helpotus molemmissa on rajaton, ja molemmat ei ole parallaksi. Molemmat ovat 'night vision yhteensopivuutta.' Mekaanisen tiedot kuten materiaali kotelon, pintakäsittelyn, asennus menetelmät jne ovat samat molemmissa malleissa. Lämpötila-alue on sama, eikä radioaktiivisia osia. Kaikki mitat, mukaan lukien leveys, paino, putken, jne. Ovat samat. 

M2, käytetty tekniikka on nimeltään CET, Circuit Tehokkuus Technology; M3 käyttää ACET, Advanced Circuit Tehokkuus Technology.

M2, red dot koko on 4 MOA 'minuutti kulma'; että M3, red dot koko on kaksi vaihtoehtoa 4 ja 2.

Molemmat käyttävät samaa 3V paristo, 1 paristotyyppi DL1 / 3N tai 2L76, mutta akku on erilainen molemmissa malleissa. M2, akun käyttöikä on 10000 tuntia (yli yhden vuoden jatkuvan käytön) klo NVD asettamalla elämä on 100000 tuntia. Vuonna M3, akun käyttöikä on 50.000 tuntia ajaksi 5 vuotta, ja NVD asetus 500.000.

M2, veden vastus on 25m ja se on upotettavat 80 jalkaa; että M3, veden vastus on 45m ja on upotettavat 150 ft.

Yhteenveto:

M2 käyttää CET teknologia; M3 käyttää ACET tekniikkaa.

Red dot koko on valinnainen M3 kahta kokoa 2 tai 4; red dot koko on käytettävissä vain yksi koko M2, kokoa 4.

Akun käyttöikä on pitempi M3 kuin M2.