Ero Nokia N8 ja Sony Ericsson Xperia X10Nokia N8 vs Sony Ericsson Xperia X10

Ei ole epäilystäkään siitä, että älypuhelimet ovat ottaneet eturintamassa matkapuhelinmarkkinoiden ja monet uudet mallit ovat tulossa ulos Top valmistajille. N8 Nokian ja Xperia X10 ovat vain kaksi uutta mallia. Niiden suurin ero on käyttöjärjestelmä, että ne ovat käytössä. Xperia X10 on käynnissä uusi mutta nopeasti kehittyvän Android OS. Toisaalta, N8 toimii Symbian ^ 3 OS; Symbian 's tilalle erittäin luotettava mutta ikäinen S60 5th edition.

Laitteisto viisasta, Xperia X10 näyttää olevan voittaja aloittaen sen valtava 4 tuuman näytöllä verrattuna 3. 5 tuuman näyttö N8. Suuri näyttö on myös tuettu yhtä suuri resoluutio 480.854 pikseliä; N8 näytön resoluutio on vain 360.640 pikseliä. N8 tasaa kokoero käyttämällä AMOLED näytön sijasta LCD-näyttö kuin että Xperia X10. AMOLED on parempi kontrasti, joka johtaa tarkkoja kuvia ruudulla ja on myös luettavissa kun se altistetaan kirkkaassa auringonvalossa. ? Xperia X10 perustuu enemmän muistikortit, koska se on hyvin pieni 1 Gt sisäinen muisti, joka on juuri ja juuri riittävästi tilaa sovelluksille. N8 pakkauksissa 16 gigatavun sisäinen muisti ja käyttäjät voivat lisätä microSD-kortteja jopa 32 Gt.

N8 on tunnettu hyvin suosittu kameran, mutta Xperia X10 ei ole kovin kaukana. Se on myös automaattitarkennus ominaisuus ottaa teräviä kuvia. N8 reunat X10 's kameraa entinen on anturi resoluutio on 12 megapikseliä, kun taas jälkimmäinen on anturi Resoluutio 8 megapikseliä. Xperia X10 puuttuu toissijainen (avautuvat etupuolelle) kamera, joka estää sitä saamasta ominaisuuksia, kuten videopuhelut . N8 on VGA toissijainen kamera, joka pitäisi palvella tätä tarkoitusta hyvin.Lopuksi N8 's rakentaminen on paljon vakaampi, koska se käyttää anodisoitua alumiinia kotelo. Se on erittäin tukeva ja on, että enemmän tyylikäs viimeistely sitä. Xperia X10 käyttää muovia kuin useimmissa puhelimissa. Muovi voi taipua hieman, kun joissakin paineen määrä ja voi jopa siru tai rikkoa kun kolhia.

Yhteenveto:

N8 toimii Symbian ^ 3, kun Xperia X10 toimii Android

N8 on pienempi näyttö kuin Xperia X10

N8 on enemmän muistia kuin Xperia X10

N8 on hieman parempi kamera kuin Xperia X10

N8 on toissijainen kamera, kun Xperia X10 doesnt 't