Ero iPhone 4 \u0026 amp; Iphone 5siPhone 4 vs iPhone 5S

Apple on tunnetuin brändi maailmassa Älypuhelimien ja olivat käytännössä ensimmäinen yritys ottaa käyttöön älypuhelinmarkkinoiden. Käyttöliittymä Apple iPhone on aina hyvin yksinkertainen, intuitiivinen ja erittäin ylellinen. Niistä on tullut symboli eleganssia älypuhelimen areenalla ja iPhone 4 ja iPhone 5S ovat kaksi sen virstanpylväs tuotteisiin, jotka ovat luoneet suurta kohua kuluttajamarkkinoilla.

Apple iPhone 5S on uusin lisäys älykkään teknologian jättiläinen älypuhelimen areenalla. Se on neljä tuuman näyttö, erittäin korkea pikselimäärä ja yksinomainen muotoilu, joka on aivan samanlainen kuin iPhone 5. Kuitenkin, he ovat ottaneet käyttöön kaksi uutta väriä, jonka nimi samppanja kulta ja tilaa harmaa. Puhelin on vain 7. 3 mm: n paksuinen ja tuntuu hämmästyttävän pitää kädessä. Se on 16, 32 ja 64GB paketteja. IPhone 5S mukana iOS 7 -käyttöjärjestelmä ja akku kestää 15 tuntia normaalissa käytössä. Upeimmat osa iPhone 5S on, että se tulee sormenjälkitunnistin, jota ei ole nähty missään edellisen iPhone-malleissa. Tämä on luultavasti hienoimmat piirteet iPhone 5S joka erottaa sen kaikista muista iPhone-malliin.

Apple iPhone 4 prosessori ilmoitettiin ensimmäisen kerran kesäkuussa 2010 ja edustaa 4. sukupolven suuren iPhone sukua Apple. Se on enemmän upea katsoa kuin iPhone 3G ja iPhone 4GS. Joiden paksuus on 0,36 tuumaa ja paino 137 g, iPhone 4 on LED näyttö 3. 5 tuumaa. Pikselitiheys on 300 ppi ja uusi pikselimäärä ja resoluutio on nimetty olevan Retina Display mukaan Apple. Verrattuna 3G ja 3GS malleja, pikseleistä on lähes olematonta.Se toimii Apple A4-prosessori RAM 512 Mt. Ei ole micro SD-korttipaikka laajentamiseen varastointiin. Sen mukana tulee 5 megapikselin selkä menosuuntaan kamera, joka voi myös tallentaa videoita 720p pikseliä. On VGA-kamera videopuheluita varten edessä. Kamerat yhdistetään FaceTime sovellus, joka on videopuhelut ohjelmisto Apple. IPhone 4 tarjoaa 300 tuntia valmiusaikaa yli 14 tuntia puheaikaa ja mahdollistaa musiikin pelata aikaa jopa 40 tuntia.

Tärkeimmät erot iPhone 4 \u0026 amp; iPhone 5c:

Apple iPhone 4 on pienempi näyttöruutu kuin iPhone 5S.
IPhone 5S on upea metallinen muotoilulla ja älykkäämpiä muodossa tekijä kuin iPhone 4.
IOS 7 iPhone 5S on 64 bittinen arkkitehtuuri prosessori, joka ei ollut saatavissa aikaisempien mallien.
IPhone 4 on alempi megapikselin kamera kuin iPhone 5S.
Prosessori nopeus iPhone 5S on 5 kertaa nopeampi kuin iPhone 4.