Ero Flip 2nd Generation ja 3rd GenerationFlip 2nd Generation vs 3rd Generation

Flip on digitaalinen videokamera, joka on tullut erittäin suosittu, koska sen yksinkertaisuus. Se mahdollistaa vain joku kuvata HD-tasoista videokuvaa ja siirtää sen tietokoneeseen tai tarkastella sitä näytöllä. Kaksi versiota ovat nyt tällä hetkellä saatavilla Flip Ultra HD, 2. ja 3. sukupolven. 3. sukupolven on myöhäisempi kahdesta ja on useita parannuksia edeltäjänsä. Yksi eroja 2. ja 3. sukupolven Kääntää on sisäisen muistin määrä. Entinen on vain 4GB taas jälkimmäinen kaksinkertaistuu joka 8GB. Tämä on erittäin tärkeää, koska Flip doesnt 't ole muistikorttipaikka, joten olet periaatteessa juuttunut mitä laitteessa on.

Toinen ero 2. ja 3. sukupolvi Kääntää on niiden kuvataajuus. Vaikka molemmat kamerat voivat tallentaa resoluutiolla 720p, 2. sukupolven Flip voi vain tehdä niin kehysnopeudeksi 30fps kun 3. sukupolven Flip pystyy täysin 60fps. Mitä suurempi kuvanopeus 3. sukupolven Flip on parempi ammunta liikkuvien kohteiden koska se on vähemmän todennäköisesti kärsivät hämärtymistä. Tätä edistää edelleen sisällyttämällä kuvanvakain on 3. sukupolven Flip. Kuvanvakain auttaa kumoavat liikkeen ampujat käsissä. Vaikka se 'ei ole niin hyvä kuin muilla kameroilla, se on silti hyödyllinen, kun ei ole kiinteää pintaa nojata kätesi.

Lopuksi kolmas sukupolvi Flip on pienempi, ja mikä tärkeintä, ohuempi kuin toinen sukupolvi. Tämä lisää sen pocketability. Se mahtuu helposti taskuun tai laukussa, joten voit aina olla valmis, kun tilanne, että haluat ampua tulee esiin.Kaiken kaikkiaan parannuksia 3. sukupolven Flip isn 't todella uraauurtava. Mutta jos voit säästää muutama ylimääräinen taalaa, olet luultavasti arvostaa laajennettu muisti sekä muita uusia ominaisuuksia, jotka eivät ole käytettävissä 2. sukupolven Flip.

Yhteenveto:

3. sukupolven Flip on kaksinkertainen määrä muistia 2. sukupolven Flip
3. sukupolven Flip voi nauhoittaa 60fps kun toinen sukupolvi voi tallentaa vain 30 kuvaa sekunnissa
3. sukupolven Flip on kuvanvakain, kun toinen sukupolvi Flip doesnt 't