Ero Skype 2. X ja Skype 3. 0Skype 2. X vs Skype 3. 0

Skype on käsitellyt monia kysymyksiä, jotka iPhonen käyttäjät ovat niiden ohjelmiston julkaisun Skype 3. 0. Verrattuna vanhempi versio Skype 2. X (X pysyvän mistään vanhempi versio numero), Skype 3. 0 on ominaisuuksia, jotka vetävät lähemmäksi työpöydän versio. Merkittävin ero näiden kahden Skype versiota on kyky tehdä videopuheluita. Ennen 3. 0, Skypen käyttäjät voivat vain lähettää pikaviestejä keskenään ja johtaa äänipuhelut.

Ei ainoastaan ​​Skype Lisää videopuhelut versioon 3. 0, ne myös varmisti, että se toimi hyvin ja oli kaikki ominaisuudet, joita käyttäjät saattavat tarvita tai haluta. Käyttäjät voivat valita vaaka- tai pystysuunnassa kanssa videopuhelut. Laitteet, kuten 3GS, joka doesnt 't ovat edessä päin kamera, voi silti tehdä videopuhelut. Käyttäjät tarvitsee vain keksiä luovia tapoja nähdä, ilmeisin on käyttää peili. Laitteissa, joissa ei ole kameroita, kuten iPad voi silti tehdä yksi tapa videopuhelut, jossa he voivat nähdä soittajan (koska soittajan 's puhelimessa on kamera), mutta ei voi nähdä toisen osapuolen.

Toinen merkittävä ero kahden version Skype kuka saa käyttää niitä. Uudemmat laitteisto että urheilu IOS 4 käyttöjärjestelmä, kuten iPhone 4 ja iPad, ja ne, jotka voidaan päivittää, kuten iPhone 3GS, ovat ainoita, jotka voivat olla Skype 3. 0. vanhemmat versiot, kuten iPhone 3G ja alemman , joutuvat kiinni Skypen 2. X. ei ole mitään keinoa saada videopuhelut seuraavilla vanhemmissa laitteissa, joten päivittämistä uudempi malli voi olla ainoa vaihtoehto, jos videopuhelut on tärkeää sinulle.Videopuhelut Skypellä varten iPhone on ollut kauan odotettu ominaisuus. Koska poissaolollaan Skype ja muut ohjelmistot alkoi täyttää mitätön. Kaksi merkittävimpiä ovat Tango ja Viber. Nyt Skype on vihdoin päivittänyt ohjelmiston lisätä toimintoja puuttuu, on mielenkiintoista nähdä, onko käyttäjiä mainittujen ohjelmistosovellusten olisi parven takaisin Skype.

Yhteenveto:

1. Skype 2. X doesnt 't ovat videopuhelut, kun Skype 3. 0 tekee