Ero Samsung Wave II ja Apple iPhone 4 Samsung Wave II vs Apple iPhone 4

Nykyään on olemassa muutamia käyttöjärjestelmiä että me 've tottuneet kun puhutaan älypuhelimet. Siellä' s Android, iOS, Windows 7 puhelin, ja että 'on aika paljon se. Samsung Wave II ei käytä mitään näistä toimivien järjestelmät, vaikka, ja se on sen suurin ero iPhone 4. Wave II käytöt Samsungin 'oma Bada-käyttöjärjestelmä. Vaikka käyttöjärjestelmä toimii ihan mukavasti, sillä ei ole samaa määrää käytettävissä apps kuin iPhone 's iOS. Joten saatat olla enemmän vaikeuksia löytää oikea app Wave II kuin iPhone 4.

Ulkoisesti, Wave II on hieman suurempi näyttö, joka on pienempi resoluutio kuin verkkokalvon näyttö iPhone. Wave II doesnt 't on ympäristön valoisuuden tunnistin, vaikka niin näytön kirkkaus ei automaattisesti, kun siirryt vaaleat tai tummat alueet. IPhone 4 on myös voittaja, kun se tulee muistiin 2GB muisti Wave II ei edes verrata 16 / 32GB tallennuskapasiteetti iPhone 4. sen sijaan Wave II tukeutuu muistikorttipaikka, johon mahtuu microSD-kortteja jopa 32 Gt.

Merkittävä etu Wave II yli iPhone 4 on läsnäolo Flash-tuki sen selaimessa. Jotkut sivustot luottaa Flash, ja ne voivat olla sellaisia ​​sitä oikein, jos ollenkaan, iPhone 4; kuitenkin, Wave II ei olisi mitään ongelmaa sen kanssa. Myös iPhone 4 ei ole FM-vastaanotin, kun Wave II tekee. FM-vastaanotin on ainoa wayto mennä, jos haluat kuunnella paikallista ohjelmaa omalla alueella. On radio apps iPhone 4, mutta, mutta nämä luottaa Internet-yhteyden toimiakseen.Wave II on erinomainen puhelin, joka luultavasti pitää omaa vastaan ​​useimmat älypuhelimet kuten iPhone 4. Ainoa ongelma on se, ettei sovelluksia joka nousee käyttämällä käyttöjärjestelmää, joka ei ole kovin suosittu.

Yhteenveto:

1. iPhone 4 toimii IOS kun Wave II toimii Bada.
2. Wave II on hieman isompi näyttö kuin iPhone 4.
3. IPhone 4 on ympäristön valoisuuden tunnistin, kun Wave II doesnt 't.
4. iPhone 4 on huomattavasti enemmän muistia kuin Wave II mutta ei ole muistikorttipaikka.
5. Wave II on in-selaimen Flash-tukea, kun iPhone 4 doesnt 't.