Ero Sonos Connect \u0026 amp; Sonos Connect: AmpSonos Connect vs Sonos Connect: Amp

Sonos on yksi luotettu merkit Hi-Fi-tuote teollisuuden ja he ovat tehneet joitakin merkittäviä muutoksia muutama niiden myydyin tuotteita viime aikoina. ZonePlayer 90 ja ZonePlayer 120 oli kaksi erittäin suosittuja laitteita alla Sonos tuotemerkin ja ne on nimetty uudelleen vastaavasti Connect ja Connect: Amp.

Virallisen ilmoituksen mukaan ominaisuuksia ja suorituskykyä kaksi laitetta ei suoriteta suuria muutoksia ja vain nimet on muutettu, jotta houkutella käyttäjä 's näkökulman toiminnot näiden kahden suuren laitteet. Muutos nimet ovat johtivat tarkempi kuvaus rooleista niitä. Connect on lisävaruste, joka voidaan liittää normaaliin kotiteatteriin. Se voidaan myös liittää stereo perustaa. Tämän jälkeen voit käyttää Connect pelata tahansa musiikkia haluat ja stream että omaan äänilaitteen. No, universaali sarja tahansa tyyppistä musiikkia käytännössä sisältää iTunes, Napster, Pandora ja internet-radioasemia. keskeinen Apple OS käynnissä iPhonessa, iPod tai iPad voi hallita kaikkia kaiuttimet ja laitteet on liitetty yhteen Wi-Fi-reititin. Sonos Connect on paljon ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joita voidaan räätälöidä pohjalta oman yksilöllisen valinnan ja maun. Jos monet puhujat sijoitettu eri paikoista kodin ja haluaa valvoa kaikkia näitä yhdestä valvontakeskukseen, niin Sonos Connect voi olla hyvä vaihtoehto valita. Sonos Controller App avulla voit selata ja toistaa musiikkia käytännössä mistä tahansa laitteesta mistä tahansa huoneeseen kodin. Paras osa Sonos Connect on, että se tuo koko äänen mekanismi oman talon alle yhden langattoman verkon nolla keskeyttäneitä.

Sonos Connect: Amp on uusi nimi ZonePlayer 120, mikä on lähes samat ominaisuudet kuin säännöllinen Sonos Connect. Ainoa ero Sonos Connect ja Sonos Connect: Amp piilee siitä, että Connect: Amp on integroitu vahvistin virtaa kuitenkin enintään 55 wattia per kanava. Vahvistin on suuri lisäksi Connect ja voi lisätä uskomattoman voiman kaiuttimiin. Äänivahvistin voi muuttaa koko musiikillisen järjestelmän laitteen jäljentävät äänen taajuudet. Tehovahvistimet ovat ryhmittyneet kanavia, jotka voidaan ylittää sallia useiden äänen taajuus jäljitelmä vaatimukset. Lisääminen vahvistimen mihinkään laitteeseen voi johtaa osaksi loistava äänenlaatu ja Sonos Connect ei ole eroa. Siten Sonos Connect: Amp otettiin käyttöön.

Tärkeimmät erot Sonos Connect \u0026 amp; Sonos Connect: AmpSonos Connect ei tule vahvistimeen. Sonos Connect: Amp on integroitu vahvistin 55 watin kanavaa kohti.


Sonos Connect: Amp maksaa $ 50 enemmän kuin kuin Sonos Connect.