Ero HF10 ja HF11HF10 vs. HF11

Canon VIXIA HF10 ja HF11 ovat digitaalisia videokameroita, jotka käyttävät flash-pohjainen muisti tallentaa tietoa sijasta teippiä tai kovalevyjä. Nämä videokamerat ovat huomattavasti pienempiä, ja tasaisempi kuin muut. Puute liikkuvien osien tallennusväline myös parantaa akun videokameran. HF11 ei ole merkittävä päivitys HF10, koska siellä isn 't todella niin paljon eroa. Suurin ero näiden kahden välillä on lisäämällä tallennuksen korkeampi kaistanleveys HF11. HF10 on vain pystyy tallennuksen maksimi bittinopeus 17mbps, kun taas HF11 voi tallentaa paljon enemmän tietoa 24 Mbps.

Mitä suurempi bittinopeus on HF11 ei oikeastaan ​​tehdä, että paljon eroa, kun videoita tallennetaan optimaaliset olosuhteet, kuten HF10 ja HF11 on samat anturin ja linssi. Mitä suurempi maksimi bittinopeus HF11 voidaan todella arvostaa hämärässä. Hämärässä doesnt 't viittaa ainoastaan ​​todella tumma tilanteisiin, sillä kaikkialla, missä stillkameralla tarvitsisi salamaa voidaan pitää hämärässä.

Toinen keskeinen ero näiden kahden välillä on muistin määrää, joka on upotettu järjestelmissä. HF10 pakkauksissa 16GB SD-kortti, kun taas HF11 on kaksinkertainen määrä, jossa on 32GB. Suurempi määrä upotettu muistia tarvitaan, koska ammunta 24 Mbps voidaan nopeasti täyttää-up tallennustilaa. Niille, jotka vielä löytää sisäisen muistin riittämätön, on SD-korttipaikka, johon voidaan kytkeä ylimääräisiä muistikortteja vieläkin varastointiin.

HF11 maksaa paljon enemmän kuin HF10. Ero muistiin voidaan helposti eliminoida ostamalla halpa SD-kortti. Monet ihmiset ajattelevat, että 24 Mbps kuvaustapa ei todellakaan vahvista jäljellä hinnan välinen ero. Siksi HF10 on järkevämpää ostaa, koska se 's paljon halvempaa kuin HF11. Kuitenkin niille, jotka eivät halua paras, HF11 on parempi vaihtoehto, jos hinta ei ole ongelma.

Yhteenveto:1. HF10 tallentaa kuvaa enintään bittinopeutta 17mbps, kun taas HF11 tallentaa kuvaa enintään 24 Mbps.

2. HF11 voi toimia paremmin kuin HF10 hämärässä.

3. HF10 on 16GB sisäinen muisti, kun taas HF11 on 32GB sisäinen muisti.