Ero DVR ja TiVODVR vs TiVO

Vaikka DVR oli jo noin tuolloin käyttöön TiVO toi tämän teknologian parrasvaloihin. Se paransi television katselukokemuksen kirjaamalla osoittaa katsottavaksi milloin käyttäjä 's ilo. Nykyisin useimmat kaapeliyhtiöt tarjoavat DVR ilmaiseksi tai pientä kuukausimaksua päälle tilauksen. Tämä on varastaa verrattuna TiVO joka maksaa $ 150 ja yli, mallista riippuen ostat.

Tätä lisäkustannuksia, on monia ominaisuuksia, jotka 'd hyötyä TiVO. Ensimmäinen on useita virittimiä. TiVO on vähintään kaksi viritintä, jonka jälkeen voit katsella yhtä ohjelmaa samalla kun tallentaa toista. Voit myös tallentaa kahta ohjelmaa kerran, jos haluat. Useimmat dvrs on vain yksi viritin, joten voit vain katsella yhden keikan kerrallaan. TiVO myös hiljaa nauhoittaa mitä katseltavan jopa 30 minuuttia. Tämä antaa sinulle vapauden pysäyttää, kelata, tai eteenpäin televisioon aivan kuin katselisi DVD. Viimeiset kolme on varsin tärkeä, koska se avaa toinen ominaisuus, kyky nopeasti eteenpäin kautta mainoksia tai jopa ohittaa sen kokonaan. Useimmat DVR ei ole näitä ominaisuuksia, niin olisit on pohjimmiltaan jumissa yksinkertaisesti tallennus osoittaa myöhempää.

Toinen keskeinen piirre TiVO on sen erinomainen etsimistä ja tallennusta. Voit etsiä ohjelmia nimen, näyttelijät, ja paljon muuta. Voit ajoittaa ne ohjelmat kirjataan. Voit myös asettaa tallentamaan yhden ohjelman tai koko kauden; edelleen yksinkertaistaa tehtävää ja varmistaa, että et menetä mitään episodi. Siinä tapauksessa, että näyttää haluat nauhoittaa tapahtua samanaikaisesti, TiVO voi päättää, mitä tallentaa prioriteettien olet 've asettaa tai kysymään konfliktista. Jälleen useimmat DVR puuttuu tämä joustavuus.

Internet-yhteydet on ominaisuus, joka laajentaa käytettävyyttä TiVO entisestään. Sijaan käyttämällä TiVO katsella TV-ohjelmia, voit käyttää sitä etsiä videoita verkossa ja katsella sitä; pääasiassa YouTube useimmille. TiVO myös tie-ins Amazon VOD, Netflix, ja Jaman vieläkin laajempi joukko valintoja.Lopuksi TiVO avulla käyttäjä voi siirtyä nauhoitettuja ohjelmia tietokoneeseen, jota voidaan sitten kopioida muihin laitteisiin, kuten iPod, tabletit ja muut medialaitteet. DVR ei ole määräyksiä tätä niin sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin katsella näyttää televisiossa.

Yhteenveto:

1. TiVO on tyyris vaikka useimmat dvrs ovat halpoja, jos ei ilmaiseksi
2. TiVO on useita virittimiä vaikka useimmat DVR don 't
3. TiVO voi keskeyttää suoran TV kun muut DVR voi 't
4. TiVO voi ohittaa mainokset taas muut DVR voi 't
5. TiVO on paremmat hakutoiminnot ja tallennusta kuin useimmat DVR
6. TiVO on Internet-yhteydet, kun taas muut DVR don 't