Ero avainnus ja Green ScreenAvainnus vs Green Screen

Elokuvien tekeminen teknologiat ovat vähitellen muuttuneet sen alkuaikoina ja tekniikoita kehitetään lisätä erikoisefektejä ja muiden silmänruokaa videoita sekä valokuvia. Yksi varhainen teknologioita käytettiin Väriavainnus, jota usein kutsutaan green screen. On itse asiassa mitään eroa väriavainnuksella ja green screen, koska ne ovat itse asiassa sama periaate. Väriavainnus on käytännössä korvaa tietyn värin tai värisävyä kuvan ja korvata sen kuvan, joka ei ole todella olemassa. Termi green screen tuli suosittu sijasta väriavainnus koska yleinen käytäntö käyttää vihreää taustaa. Tämä johtuu siitä, kuinka erillisten vihreä väri on peräisin ihmisen iho, jolloin se on helpompi erottaa toisistaan ​​käsiteltäessä videota.

Vaikka vihreää taustaa on yleisimmin käytetty, juuri mitään väriä voidaan käyttää Väriavainnus. Blue on yksi suosituimmista vaihtoehdoista vihreä Väriavainnus. Voit myös käyttää mitä tahansa muuta väriä niin kauan kuin se on hyvin erillään värin henkilön tai esineen, että olet syömällä. Yllään värit, jotka ovat lähellä tai samankaltaisia ​​taustalla voi tehdä, että vaatekappaleen katoavat ja antamalla taustan peer läpi.

Yksi yleisimmistä käyttötavoista väriavainnus tai green screen on sääennusteiden. Ankkurina tai nainen seisoo edessä green screen ja sitten kuva, tyypillisesti kartan kanssa animaatioita sää, on päällekkäin taustalla. Tämä antaa illuusion, että ennustajan seisoo edessä suuri näyttö, joka osoittaa, mitä sää tuntuisi. Koska ankkuri voi oikeastaan ​​nähdä, mitä on näkyvissä, näyttö on yleensä sijoitettu off-näytön niin, että hän voi sijoittaa kehonsa ja kätensä sen mukaisesti.Nykyään Väriavainnus tai green screen tekniikkaa käytetään erilaisissa sovelluksissa. Tietokoneet ovat tehneet paljon helpompaa kuin jopa tavalliset ihmiset, joiden pystyvät tietokone ja sopiva ohjelmisto voi käyttää Väriavainnus omassa videoita tai valokuvia.

Yhteenveto:

Avainnus on todellinen termi, kun green screen on sen yleisnimi