Ero Garmin Forerunner 405 ja Forerunner 405CX Garmin Forerunner 405 vs Forerunner 405CX

Garmin on tunnettu yritys, joka tuottaa GPS varustettu vempaimia kuten navigointijärjestelmiä autoja, veneitä ja jopa lentokoneita. Garmin tuottaa myös kelloja, jotka tekevät enemmän kuin vain kertoa aikaa. Forerunner-sarja (mukaan lukien 405 ja 405CX) on tarkoitettu niitä kohtaan, jotka ottavat fyysistä kuntoa vakavasti. Sekä 405 ja 405CX pystyvät seuranta kuljetun matkan sekä arvioida poltetut kalorit. Tärkein ero näiden kahden välillä on siinä, miten ne seurata kalorimäärä harjoituksen. 405 käyttää tallennettua käyttäjäprofiilin yhdessä matkan, vauhdista, ja muut tilastot arvioida poltetut kalorit. Vertailun vuoksi 405CX lisää sykkeen taikinaan. Syke sanotaan tarjota parempi arvio, mutta monet ovat valittaneet, että lukema on liian alhainen. Voit silti palata vanhaan tapaan Computing poltetut kalorit on 405CX.

Vaikka 405 isn 't voi käyttää sykkeen laskettaessa poltetut kalorit, siinä on sykemittari joissakin versioissa ainakin. Vaikka sitä ei voida käyttää laskentaan kulutetuista kaloreista, se on edelleen melko hyödyllinen kun tietäisi olet jo haluamasi sykkeen. se voidaan myös tallentaa niin, että voit verrata sitä vanhempia ja tulevissa istunnoissa.

Garmin ratkaisi lopullisesti ongelmia, että ihmiset, joilla on pienet ranteisiin, yleensä tytöt, on kanssa 405. Jotkut ihmiset kokevat, että 405 ranneketta on liian suuri heille aiheuttaa yksikön liikkua juostessa. 405CX alukset ylimääräisiä rannehihnoja erikokoista, joka voidaan vaihtaa. Tämän pitäisi varmistaa, että 405CX ylläpitää sopiva istuvuus riippumatta koosta ranteeseen.Lopuksi 405 tulee kaksi väriä vaihtoehdot kun 405CX vain tulee yhdessä. Tämä ei ole 't todella suorituskykyongelman mutta yksi estetiikkaa. Jos hyvin erityisesti värejä, sitten 405 antaa sinulle mahdollisuuden, vaikkakin suhteellisen kapea yksi.

Yhteenveto:

1. 405CX on varustettu sykevyöstä vain muutamia versioita 405 do.
2. 405CX voi käyttää sykettä laskettaessa poltetut kalorit samalla kun 405 ei.
3. 405CX laivojen ylimääräisiä rannehihnoja kun 405 ei.