Ero HTC Thunderbolt 4G ja HTC Desire HDHTC Thunderbolt 4G vs HTC Desire HD

Thunderbolt 4G ja Desire HD on kaksi hyvin samankaltaisia ​​puhelimissa. Niillä molemmilla on sama prosessori, sama näytön koko, sama käyttöjärjestelmä, ja jopa jakaa samat mitat ja paino. Mutta tärkein ero niiden välillä on lähetin että Niissä. Thunderbolt 4G on CDMA kun Desire HD on GSM-puhelimeen. GSM on verkon valinta suurempi osa maailman taas CDMA käytetään enimmäkseen Pohjois-Amerikassa tykkää Sprint ja Verizon käyttää sitä. Näiden kahden, GSM näyttää olevan parempi vaihtoehto kuin voit siirtyä yhdestä verkosta toiseen, mikä on vaikea tehdä CDMA. On myös syytä huomata, että nämä kaksi eivät ole yhteensopivia. Voit siis 't käyttää Thunderbolt GSM verkoissa tai Desire HD CDMA-verkoissa.

Sen lisäksi, että yksi suuri ero, loput ovat suhteellisen vähäisiä eroja laitteisto. Ensimmäinen on poisjättäminen edessä päin kamera Desire HD. Tämä eliminoi käytännössä videopuhelut, ellei tykkää puhuminen peilin edessä niin, että selkä menosuuntaan kamera voi kaapata kuvan. Thunderbolt 's eteen päin kamera isn' t todella paras juuri 1. 3 megapikseliä, mutta se palvelee tarkoitustaan ​​riittävän hyvin. Toinen ero on alennettu sisäinen muisti Desire HD. Vaikka Thunderbolt on hyväksyttävä 8 Gt sisäistä muistia, Desire HD on barebones 1. 5 Gt tallennustilaa. Tämä on hieman korjata 8GB microSD-kortti, joka tulee paketin. Mutta kun ajatellaan, että Thunderbolt myös mukana toimitetaan 32GB microSD-kortin aukko muistikapasiteetti on paljon laajempi.

Lopulta kaksi areena 't todella suoria kilpailijoita, koska ne eivät käytä samaa verkkoinfrastruktuurin. Jos CDMA tarjoaja, Thunderbolt pitäisi olla oma valinta, ja sama pätee kanssa Desire HD ja GSM tarjoajia. Vielä , riippumatta siitä, minkä puhelimen saat, suoritustaso on kaksi ovat lähes identtiset.Yhteenveto:

1. Thunderbolt on CDMA puhelin, kun Desire HD on GSM-puhelimeen
2. Thunderbolt on edessä päin kameraa, kun Desire HD doesnt 't