Ero Nokia N97 ja Nokia N97 MiniNokia N97 vs Nokia N97 Mini

On ilmeistä, jonka nimi että N97 mini on yksinkertaisesti pienempi versio N97; Näin niiden suurin ero on koko. Mutta syrjään yleisestä koko ja paino, on olemassa myös muutamia asioita, jotka ovat pienempiä N97 mini. Yksi voimme helposti nähdä on näytössä. Sen sijaan, että 3. 5 tuuman näyttö on N97, mini on vain 3. 2 tuuman näyttö; ne ovat samanlaisia ​​kaikkien muiden näkökohtien vaikka ja mini yksinkertaisesti on suurempi pikselimäärä kuin N97.

Toinen alue, jossa N97 mini ottaa osuma on sisäinen muisti. Vaikka N97 pakkauksissa peräti 32 Gt sisäistä muistia, mini on vain neljäsosa, että 8GB. MicroSD-muistikorttipaikka on käytettävissä kuitenkin, joten voit lisätä kortin jos tila loppuu.

Monissa puhelimissa on nykyään FM radio vaihtoehtona musiikkisoittimen. Mitä useimmat doesnt 't on on FM-lähetin. Tämä ominaisuus on N97, mutta poistettiin N97 mini. FM-lähetin sallii N97 lähettämään ääntä mihin tahansa FM-taajuus lyhyen kantaman. Sen avulla voidaan suoratoistaa musiikkia autostereoiden, stereoissa, tai mitä tahansa FM-radio. Kun FM-lähetin, voit helposti stream suuri määrä laitteita ilman johtoja.N97 mini perii kamera sen isompi sisarus mutta yhtä pientä, mutta todennäköisesti keskeisiä laiminlyönti. N97 mini Kamerassa on linssin suojus, joka pitäisi pitää kameran linssi suojattu naarmuilta ja vaikutuksia, kun se ei ole käytössä. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä, jos pidät kameraa laukussa tai taskussa, jossa se voi osua avaimia tai muita kiinteitä ja teräviä esineitä. N97 mini doesnt 't ole linssinsuojus, joten kannattaa olla erityisen varovainen, jos sijoitat sen. Ottaa naarmu linssiin pilaisi minkä tahansa kuvan otat kuin tyhjästä todennäköisesti näkyvät monistetaan jokaisessa valokuva.

Yhteenveto:

1. Mini on kompaktimpi kuin N97
2. mini on pienempi näyttö kuin N97
3. mini on pienempi sisäinen muisti kuin N97
4. mini doesnt 't on FM-lähetin, kun N97 tekee