Ero Suicide ja EutanasiaSuicide vs Eutanasia

Kuolema on aihe, että useimmat ihmiset ovat epämiellyttäviä kanssa ja kieltäytyä puhua, mutta se on tosiasia, että jokainen meistä on kohdattava. Tämä johtuu siitä, että me olemme luonnostaan ​​pelkäävät asioita, jotka ovat epävarmoja ja mitä tulee meistä kuoleman jälkeen, on erittäin epävarmaa.

On monia syitä kuoleman; se voi olla seurausta onnettomuudesta, aliravitsemus, sairaus, saalistusta tai itsemurha ja eutanasia.

Itsemurha on teko itsensä tappaminen. Se sijoittuu numero 13 on kuolinsyistä maailmassa, yli miljoona ihmistä itsemurhan vuosittain.

Toisaalta, eutanasia joka on prosessi päättyy elämän estääkseen kipua ja kärsimystä, voi myös kuuluvat luokkaan itsemurhan, jos se on vapaaehtoista. Eutanasiaa tapahtuu suostumuksella potilaan.

Potilas pyytää lääkäriä auttamaan häntä aikaan kuolemaansa. Tunnetaan myös nimellä avustettu itsemurha, vapaaehtoinen eutanasia on laillista Yhdysvalloissa valtioiden Oregon ja Washington ja Euroopan maat Belgia, Luxemburg, Alankomaat, ja Sveitsi.

Vaikka tarkoituksena eutanasia on lopettaa kipua ja kärsimystä on sairaiden henkilö, henkilö, joka tekee itsemurhan voi olla useita eri syitä. Itsemurha on varmasti sitoutunut epätoivosta tai mielisairauksien kuten masennusta ja skitsofrenia, mukaan lukien huumeiden väärinkäyttö ja alkoholismi.Itsemurha on vapaaehtoista, eli se on henkilö 's tahtoa lopettaa elämänsä aikana eutanasia voi myös olla tahatonta tai ei vapaaehtoisia. Vastentahtoinen eutanasia päättyy ihmisen' elämässä vastoin tahtoaan. Non eutanasiaa päättyy ihmisen 'elämän, kun hän ei pysty antamaan suostumustaan, kuten tapauksessa lapsen eutanasian.

Jotkut väittävät, että eutanasia voi olla vain vapaaehtoista, koska päättyy elämän henkilö ilman hänen suostumustaan, kuten tahatonta ja ei eutanasiaa on itse asiassa murha. Tämä aihe on edelleen ympäröity ristiriitoja ja keskustelua lääketieteen ja bioetiikan maailmassa.

Vuonna uskonnolliset näkemykset, Molempien kuolema ovat väärässä. Kun yksi 'elämä on vastoin uskomuksia ja opetuksia abrahamilainen uskonto kuin kristinusko. Heille elämä on pyhä ja se on rikos Jumalaa vastaan ​​ottaa yhden' elämän.

Muut uskonnot kuten hindulaisuus on erilainen näkemys kuitenkin. Hindut käytännössä Sati jossa leski, joko omasta päätöksestä tai paineesta miehensä 'perheeseen, olisi uhrata itsensä miehensä' hautajaisissa roviolla.

Yhteenveto

1. Suicide on teko ottamalla yksi 'elämän kun eutanasia on teko ottaa toisen elämää vapaaehtoisesti tai ei.
2. Itsemurhat ovat vapaaehtoisia, mutta eutanasia voi myös olla tahatonta tai ei vapaaehtoisia.
3. Itsemurha tehdään epätoivosta, kun eutanasia tehdään lopettaa kipua ja kärsimystä on sairaiden potilaiden.