Ero Ryöstö ja kiristysRobbery vs Kiristys

'Ryöstö' ja 'kiristystä' ovat kaksi eri rikoksia, ja rangaistus ja vakuutusturva ne ovat täysin erilaiset. On syytä olla tietoinen niiden välisten vaativiin oikea rangaistus rikoksesta sekä vakuutuksen syistä.

Ryöstö
'Ryöstö' määritellään, kun joku ottaa mitään arvokasta toisen henkilön uhkaamalla häntä, käyttäen voimaa ja pelottelun, tai minkä tahansa muun väkivallan saada mitä hän haluaa. Ryöstö on uhri. 'Stickup,' tai 'holdup' kaksi yleistä esimerkkiä ryöstön jossa uhrit ovat uhattuina luovuttamaan arvoesineitä.

Ryöstöjä on luokiteltu eri ryhmiin. Sitä pidetään törkeästä. Aste rikoksen päätetään kohti lakien tietyn valtion. Jokaisella valtiolla on eri lakeja. Aste törkeästä perustuu oliko läsnäolo rikoskumppani tai ei, sellaista asetta, jota käytettiin, ja määrän tai aste väkivallan vastaan ​​uhri.

Erityyppiset ryöstö ovat:

Törkeä robbery- Tällainen ryöstö viittaa uhrin uskoa, että tappava ase oli läsnä ja olisi voitu käyttää vahingoittaa häntä ja läsnäolo rikoskumppani.
Luokan E felony- Tällainen ryöstön viittaa toa törkeästä jossa fyysinen hyökkäys käytettiin, tai uhri uhkasi pahoinpitelystä ilman läsnäoloa aseen. Luokan E törkeästä on rangaistavaa jopa 15 vuodeksi vankilaan.
Luokka C felony- luokan C törkeästä viittaa pelottelun javierintäpinnan käyttö tappavan aseen. Tämä on rangaistavaa jopa 40 vuodeksi vankilaan. Jos tuomittu on ennen kuluja sitten vuoden rangaistus lisätään virkkeen uhrin.Kiristys
Kiristys tarkoitetaan henkilöä pakottaa toisen henkilön tekemään jotain vasten tahtoa käyttämällä uhka omaisuuden tai uhkaa henkilökohtaista mainetta tai väkivaltaa, joskus taloudellista vahinkoa tai kärsimystä. Yleensä rahaa on mukana, esimerkiksi kiristää ja kiristyksen. Ero ryöstö ja kiristyksen on, että ryöstö on välitön uhka uhri katsoo, kiristys uhri usein mielellään luovuttaa rahaa tai omaisuutta tai arvoesineitä välttää tulevat väkivaltaa tai vahinkoa.

Kiristyksestä, rangaistus on vankeutta tai sakkoa tai joissain tapauksissa molempia. Jokaisella valtiolla on erilainen laki. Kun kiristys on syyllistynyt virkamiehen, rangaistus tai rangaistus voi sisältää menettämiseen toimisto.

Yhteenveto

1. ryöstö omaisuuden tai arvoesineitä otetaan pois uhrin ilman hänen suostumustaan; in kiristys omaisuuden tai arvokkaita otetaan pois uhrin suostumuksella, vaikka se ei halua.