Ero Muppets ja PuppetsMuppets vs Puppets

Nuket ja Muppets eivät itse asiassa eroavat toisistaan. Yksinkertaisella tavalla, voimme sanoa, että Muppet on oikeastaan ​​eräänlainen nukke. On selvää, niillä on tiettyjä eroja ja siksi ne luokitellaan erikseen. Let 's yrittää selvittää, mitä eroja Muppet ja nukke ovat.
Nukke on hahmo objektin, henkilö, eläin, lintu, jne Luvut eivät rajoitu tiettyyn tyyppiä tai muotoa tai luonteen. Ne ovat erilaisia. Ne ovat manipuloitavissa henkilö kutsutaan nukketeatterin. Puppets käytetään sietää nukketeatterin osoittavat, joka on ikivanha muoto teatterin. Muppets kuitenkin peräisin 1954-55. Ne ovat myös käytettyjä lukuja sietää näyttää, mutta merkit ovat rajalliset.

Alkuperä nukkeja ei voida jäljittää yksi henkilö, yksi kulttuuri, yhteiskunta, tai tiettyyn aikaan historian, varmasti ei tiettynä vuonna; kun taas Muppets otettiin käyttöön vuonna 1954-55 henkilö nimeltä Jim Henson. Muppets oli joukko merkkejä, jotka olivat itse asiassa eräänlainen nukke. Ne otettiin käyttöön vuonna show nimeltään 'The Muppet Show.' 'The Muppet Show' on laillinen tavaramerkki, että merkkiä osoittavat, joka oli tietyntyyppiset nuket. Muppets alkunsa Yhdysvalloissa. Puppets ovat olleet jo vuosia, ja eri maissa on erilaisia ​​nukkeja.

Puppets ovat niin erilaisia, että emme voi itse nimetä merkkiä. Monissa maissa kertovat tarinoita sankareita tällä välineellä. Folklore on myös kerrottu avulla nuket. Sama nukke voi näytellä kuningas ja se voi, toisessa osoittavat, näytellä vaivainen; katsoo, Muppets voidaan itse asiassa nimetty: Kermit, Elmo, Miss Piggy, jne. Ne ovat kaikki tavaramerkkejä lukuja.
Sana 'Muppet' keksittiin Jim Henson yhdistämällä sanat 'marionetti' ja 'nukke.' Sana 'nukke' tarkoittaa 'nukke.' Se tulee ranskan sanasta 'poupette.' 16-luvulla soveltaminen sana 'liikkuvat nukke ohjaa jouset' syntyi. 'Poppet' oli myöhemmin ottaa haltuunsa 'nukke.'
Nuket on tehty monista materiaaleista riippuen niiden muodosta, niiden käyttöä. Nimet muuttuvat kun menet eri maissa. Ne ovat niin monia lajikkeita, että se on vaikea luetella niitä. Silti jotkut tyypit ovat: string nuket, sauva nuket, paperi nukkeja, pöydälle nuket, ihmisen käsi nukke, ja monet muut lajikkeet. Muppets kuitenkin ovat eri merkkejä, ovat rajalliset, ja voidaan listata.Yhteenveto:

1. nukke on hahmo esineen tai eläimen tai ihmisen käytetty sietää nukketeatteria. Puppets ovat monentyyppisiä. 2. Muppets, toisaalta, ovat eräänlainen nukke. Niillä on eri merkkejä tyyppejä.
3. Puppets ei ole tekijänoikeuksia merkkiä. Muppets on tekijänoikeus merkkiä 'The Muppet Show.'
4. Muppets alkunsa U.S.A. in 1954-55. Puppets alkunsa jo ennen 16-luvulla monissa maissa.