Ero Alto ja Soprano
Alto vs Soprano

On olemassa useita erilaisia ​​ääniä keskuudessa laulajattaremme. Joista kaksi on 'sopraano' ja 'Alto'. Mutta ennen keskustella niistä, on tärkeää ottaa huomioon, että ääni tyyppi poikkeaa äänialasta; koska tämä tarkoittaa erilaisia ​​toteaa, että tietty ääni voi tuottaa ääntä tai saavuttaa.

Soprano on kiistatta ylin naisääni tyyppi. Sinänsä monet naispuolisten henkilöiden välittömästi saada kateellinen, miten muun naispuolisia ystäviä päästä päästä niin korkeat nuotit verrattuna niihin. Vaikka arvot Aren 'T kiinteä, äänialaa joukossa sopraano allekirjoittajat alkavat yleensä huomata pienempi kuin puoliväliin C (A3) siihen pisteeseen F tai G muistiinpanoja (2 oktaavia yli F6 tai G6). Siten koko alue olisi noin 2+ 3 oktaavia. Oopperalaulajat saattaa jopa näyttää laajemmat alueet.

Mitä tulee äänen sävyssä, sopraano ääni on taipumus olla kirkkaampi ja on yhdessä voimakas pää ääni. Siitä huolimatta tämä voima, se on ominaista heikommalla puolivälissä ääni. Koska luontainen kyky sopraanoja ylläpitämään korkeat nuotit suurilla kentillä, ne ovat usein laadittu lyijyä laulajia oopperoissa ja muut laulu liittyviä esityksiä.Soprano on myös puhekielessä käytetään kuvaamaan erittäin korkea ääni tyyppi mieslaulajan, aivan erityisesti nuorempien poikien, joilla on kehittymätön ääniä, jotka eivät ole siirtynyt syvään sointi nojalla murrosiän. Nämä pojat olivat aikoinaan kuin niitin laulajat kirkoissa, kun naispuolinen sopraanot eivät vielä saa laulaa tällaisten osien aikana.

Sopraano ääni voi myös kuvata äänen tuottaa noin soittimia. Sopraano saksofoni on luultavasti yksi parhaista välineistä, säteilevät sopraano ääni, koska sen korkea äänen valikoima ja laatu. Jotkut suosituimpia sopraano Nykyajan ovat Charlotte Church, Celine Dion, Christina Aguilera ja Mariah Carey.

Vaikka miehet ja naiset voivat omistaa sama Alto alue, termi 'alto' käytetään nimenomaan kuvaamaan tyyppinen syvä ääni joka naisilla käyttävät. Se pidetään myös liitoskohdan korkeimman miesääni (tenori) ja mezzosopraano (keskimmäinen sopraano). Laatu altto ääni on tummempi kuin sopraanoääni vaikka hän laulaa korkeita ääniä. Valikoima Alto on tavallisesti G3 F5. Cher, Brandy, ja Toni Braxton, monien muiden joukossa, ovat vain joitakin tunnetuimmista altto allekirjoittajat ympärillä.


Soprano on ääni tyyppi laulajattaremme jotka ovat mukavampaa laulu korkeampi muistiinpanoja ja kentillä, kun altto on ääni tyyppi laulajia, jotka ovat vahvempia keski ääniä ja alempi muistiinpanoja.