Ero TV-sarja ja elokuvatTV-sarja vs. elokuvat

Elokuvat ja TV-sarja ovat suosittu viihteen. Kuten elokuvia, tv-sarja on myös siepattu ihmisten huomion ja ovat erittäin suosittuja. Aivan kuten toimijoiden elokuva, televisio toimijat ovat myös hyvin kuuluisa nyt.

Elokuvat voidaan kutsua luova käsitteitä, paitsi viihdyttää ihmisiä, mutta myös antaa meille jotakin uutta. TV-sarja voidaan kutsua myös saippuaoopperoita. Ne ovat vain luodaan myydä joitakin tuotteita. TV-sarja ovat ne, jotka perustuvat käsitteisiin, jotka myyvät tällä hetkellä. Toisaalta, elokuvia puhua eri asioita ja ovat luovia.

Verrattuna elokuvia, tv-sarja voi olla hyvin tylsä ​​ja hyvin pitkä. Elokuva voi juosta noin kahdesta kolmeen tuntia, mutta tv-sarja ei ole aikataulua. Se voi kestää vuosia.

Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä TV-sarja ja elokuvia on mainoskatkoja. Yksi voi törmännyt mainoksia välissä tv-sarjassa, mutta ihmiset eivät törmännyt tällaiseen mainoskatkoja välissä elokuvia. Nämä mainoskatkoja ei voida välttää tv-sarjassa, kun rahaa tehdä sarja on saanut näistä mainoksia.

Elokuvan, ihmiset voivat rentoutua ja nauttia koko pituudelta viihdettä. Mutta tv-sarja, ihmiset eivät voi olla tätä täyspitkä nautintoa.

Kun puhutaan tuotantokustannuksia, tv-sarja on niin kallista kuin elokuvia. Myös ero missä muodossa tv-sarjoja ja elokuvia ammutaan. Kun elokuvaa tehdään 70 mm. elokuva, tv-sarja on tehty 35 mm.

Kun puhutaan tunnettuuden, tv-sarja voi olla suuremman yleisön kuin elokuvissa. TV-sarja ajoittain on jopa saavuttanut pienintäkään paikkoja.Yhteenveto:

1. Elokuvat voidaan kutsua luova käsitteitä, paitsi viihdyttää ihmisiä, mutta myös antaa meille jotakin uutta. TV-sarja voidaan kutsua myös saippuaoopperoita. Ne ovat vain luodaan myydä joitakin tuotteita.

2. TV-sarja voi olla hyvin tylsä ​​ja hyvin pitkä. Elokuva voi juosta noin kahdesta kolmeen tuntia, mutta tv-sarja ei ole aikataulua.

3. elokuva, ihmiset voivat rentoutua ja nauttia koko pituudelta viihdettä. Mutta tv-sarja, ihmiset eivät voi olla tätä täyspitkä nautintoa.

4. Yksi törmännyt mainoksia välissä tv-sarjassa, mutta ihmiset eivät törmännyt tällaiseen mainoskatkoja välissä elokuvia.