Ero Jscripts ja Java-skriptitJscripts vs Java-skriptit

Kaksi hallitseva kieliä, joita tunnistaa helposti tietokoneen laite ovat JavaScript ja Jscript. On suhteessa merkille, että JavaScript on ollut olemassa pidempään verrattuna Jscript. Se ei ehkä tunnu oikein todeta, että mitä käytetään kutsutaan LiveScript on nimetty uudelleen nykyinen JavaScript. Jscript on keksintö Microsoft elävästi ECMAScript nimitys kun JavaScript on toteutuvan tämä eritelmä Mozilla. Jos huomaat, nämä kaksi ovat pohjimmiltaan luomuksia jättiläinen ohjelmistoyritysten palvelee samaa tarkoitusta. Jokainen edellä kielistä on puutteensa ja ansioista ja tässä istunnossa meillä on vilkaista suuria eroja näiden kahden keksintöjä.

kielet

Ensinnäkin, nämä kaksi kieltä komentosarjakäyttöä samannäköisiä ja saada aloittelijoille sekoittaa mutta kun ne on mielessä, että nämä kaksi ovat eri kieltä, sitä helpompi ne tulevat treenata. Huomaat, että Jscript on ylimääräinen määrä komentoja ja ominaisuuksia läsnä verrattuna JavaScript. Lisäksi Jscripts isännöi käyttöliittymä Microsoft 's ActiveX Operation.

ActiveX Saavutettavuus

Ehkä suurin ero, joka on olemassa välillä Jscript ja JavaScript on niin, että nämä kaksi ohjelmaa eivät salli pääsyä ActiveX. Aikaisemmissa versioissa Jscript ja JavaScript olivat niin paljon samanlaisia, miten ne pääsevät Microsoftin ActiveX, mutta sisällyttämistä muutoksia ylimääräisiä tukemat komennot Jscript jotka mahdollistavat pääsyn ActiveX. Uudet komennot oli tarkoitettu käytettäväksi intranet web-sivuja, joissa kokoonpano kaikkien tietokoneiden käynnissä Internet Explorer on tiedossa.

Työskenneltäessä JavaScript, huomaat että saavutettavuus ActiveX vastustaa rajoittuu pieneen määrään JavaScript versioita, vaikka kaikki versiot Jscript salli pääsyä Active X esineitä

Merkityksellisyys

Useiden vuosien ajan, ainoa käyttö Jscript on auttamaan luomisessa aktiivisen sisällön WWW version internetin maailmassa. Niiden soveltuvuutta tässä tehtävässä on tukena merkittävä määrä menestystä ja itse asiassa yli 60% web sisältö kirjoitetaan nykyään on Jscript kielen.

JavaScript skriptikieli laitetaan tarkoitusta luotaessa ja kehittää asiakkaan ja palvelimen sovellukset. JavaScript on ihanteellinen nämä toiminnot ja sen parannuksia ja merkittäviä muutoksia ovat perustuneet tähän tarkoitukseen ja näin voidaan luottaa.

supportability

JavaScript tarvitsee ole Java Sun Micro-järjestelmän ja voi toimia itsenäisesti, kun Jscript on toteutunut Netscape 's JavaScript linjat. 

Jscript on kieli, joka on erotettu JavaScript jotta omistaa sen ECMAScript kielellä, kun Java Script on äskettäin kehitetty kieltä ja on huolellisesti säädetty kohti liittyvät säännöt jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen.

Yhteenveto

JScript on lisäksi useita komentoja ja toimintoja läsnä verrattuna JavaScript.

Microsoft 's ActiveX Käyttöliittymä on isännöi Jscript.

Harvat versiot JavaScript mahdollistavat pääsyn ActiveX esineitä samalla kaikki versiot Jscript saada ActiveX esineitä.

JavaScript käytetään luomiseen ja kehittämiseen sekä asiakkaan ja palvelimen sovellus, kun Jscript käytetään luomiseen online-sisältöjä.

JavaScript on riippumaton Sun Micro System Vaikka Jscripts on riippuvainen Java-kielellä

Jscripts ovat luominen Microsoft taas JavaScript on luominen Mozilla.