Ero AICC ja SCORMAICC vs SCORM

AICC tarkoittaa Aviation Industry CBT [Computer-Based Training] komitean ja SCORM tarkoittaa Jaettava sisältö Object Reference Model. Sekä AICC ja SCORM ovat verkossa kursseja. Vaikka yksi voi törmätä monia yhtäläisyyksiä näiden kahden välillä on monia eroja.

AICC on kansainvälinen yhdistys koulutettu ammattilainen teknologian alueella. Ilmailuala CBT (Computer-Based Training) komitea lähinnä kehittää suuntaviivoista, arviointi ja toimitus Computer Based Technology ja muut asiaan liittyvät koulutusteknologiat.

SCORM on myös web-pohjainen oppimisprosessi, joka liittyy 'Run-Time Ympäristö' ja 'Sisältö Aggregation malli'. Jaettava sisältö Object Reference Model voidaan kutsua kokoelma ominaisuudet on räätälöity useista lähteistä, jotka tarjoavat kattavan valikoiman verkko-oppimisen valmiuksia. SCORM mahdollistaa saatavuutta, yhteentoimivuutta ja uudelleenkäyttöä oppisisältöjä.

Verrattaessa kahta web-pohjainen oppiminen, näkee, että SCORM testisarja ja toiveiden ollessa täsmällisempiä kuin AICC erittely. On myös nähty, että SCORM Suite ja erittely on käytännöllisempi kuin AICC.

Kun SCORM voidaan ottaa käyttöön helpon vaiheen, se sisältää enemmän vaiheita AICC. SCORM kursseja on yhtä helppoa kuin lataamalla zip-tiedostoa. SCORM vaatimustenmukaisten kursseja tiedetään kommunikoida LMS kautta soittamalla menetelmillä tunnetaan API sovitin taas AICC vaatimustenmukaisten kurssien kommunikoivat lähettämällä HTTP viestejä LMS ja sitten tulkitaan vastausta LMS.

AICC oli ensimmäinen, joka on muodostettu kahden kirouksiaan. Aviation valmistajat kuten Airbus, Boeing ja McDonnell-Douglas muodostivat AICC vuonna 1988 yhtenäistää toimitus Computer Based Technology. Lähivuosina pantiin täytäntöön AICC muilla teollisuudenaloilla.

Se oli vuonna 2003, että SCORM otettiin käyttöön erikoistunut ohjelma. Toimiston Yhdysvaltain puolustusministeri oli ensimmäinen aloittaa SCORM.Yhteenveto

1. AICC tarkoittaa Aviation Industry CBT [Computer-Based Training] komitean ja SCORM tarkoittaa Jaettava sisältö Object Reference Model.

2. SCORM Testikirjaston ja toiveiden ollessa täsmällisempiä kuin AICC erittely.

3. SCORM suite ja erittely on käytännöllisempi kuin AICC.

4. AICC oli ensimmäinen, joka on muodostettu kahden kirouksiaan. AICC perustettiin vuonna 1998 ja SCORM kehittämä vuonna 2003.