Ero Bridge ja SwitchBridge vs Switch

Silta on verkottuminen laite, joka yhdistää kaksi järjestelmää. Tyypillisesti, silta käytetään yhdistämään kaksi lähiverkkoja tehdä paljon suurempi LAN jossain määrin. Kerroksen 2 OSI-mallin, data link layer, sijaitsevat toiminta ja toiminnan verkon silta. Yleensä silta pidetään älykäs laite ja pystyy suodatus ja hallintaan liikennettä, joka kulkee sen läpi.

Silta voi oppia osoitteet tietokoneiden verkossa. Se voi suorittaa tämän 'oppiminen' tarkastelemalla ja tallennus jokainen verkon tietokone 'MAC-osoite ja portti tai liitäntä, johon kehys vastaanotettiin.

Jokainen oppinut osoite tallennetaan käyttämällä osoitetaulu. Lopulta rajapintaan osoitteen taulukon, kohdeosoite jokaisen vastaanotetun kehyksen tutkivat sillan onko se todellakin saanut vastaavasti. Tästä syystä, silta pidetään älykäs verkko yhteenliitettävyyttä laitteeseen.

Läpinäkyvä siltana on yleisimmin käytetty tyyppi sillan liitäntä. Koska silta on älykkäämpi kuin toistin, se ei ole vain välittää kehyksiä holtiton luopua. Se yrittää oppia ja tallentaa osoitteet ja vastaavat portit tietokantaansa. Se tekee tämän ensin tulvia järjestelmä tai verkko. Vastaavasti tämä voidaan pitää silta 's datan kerääminen vaiheessa.

Lopulta, jossa kaikki vastaavat portit ja osoitteet listattu eteenpäin pöydän, toiminta silta on optimoitu ja tulee erittäin tehokas. Silta on vain kaksi porttia '' sisään ja ulos. Laite, jossa on enemmän kuin kaksi porttia tai käyttöliittymä, joka on myös samanlaista älykkyyttä ja toiminta sillan katsotaan kytkintä.

Suurin ero kytkimen ja sillan on määrä verkkoja jokainen voi muodostaa yhteyden. Koska kytkimet ovat enemmän kuin kaksi liittymää, se voi liittää kolme tai useampia verkkoja tai LAN. Kuitenkin, kytkimet kohdistuvat usein liittää työasemat yhdessä risteyksessä.Oikeastaan ​​ei ole paljon eroa näiden kahden verkkolaitteet. Monissa tapauksissa, siltoja ja kytkimiä, keskisuurissa ja suurissa verkoissa yhdessä. Ne itse asiassa täydentävät toisiaan '' suurempi verkko, sitä enemmän siltoja ja kytkimiä tarvitaan. Sen mukana tulee ole yllätys, että ne ovat välttämättömiä laitteita verkostojen rakentamisen rakennuksen sisällä tai kampus.

Yhteenveto:

1. Kytkin on periaatteessa silta yli kaksi liittymää tai porttia.

2. Kytkimet voivat ilmeisesti liittää enemmän kuin kaksi verkkoa.