Ero rdsk ja DSKRdsk vs DSK

Rdsk ja DSK kaksi laitetta polkuja Unix kuten ympäristöissä, joissa löydät kiintolevyjen. Useimmille se näyttää olevan tarpeeton, koska se näyttää ne on sama sisältö; mutta he eivät 't. DSK on lohkolaite polku, josta löydät kaikki alustettu asemat, jotka ovat valmiita käytettäväksi. Vertailun rdsk on raaka laite polku ja se sisältää kaikki asemat, jotka eivät ole vielä alustettu ja ovat siten kutsutaan RAW.

Alustaminen asema ei ole erityisiä ajaa itsensä vaan käyttöjärjestelmä. Se sanelee, missä ja miten bittiä dataa on sijoitettu niin, että käyttöjärjestelmä voi löytää sen, kun se tarvitsee. Jos käyttöjärjestelmä ei tiedä tiedostojärjestelmä, jota käytetään aseman, se on voinut hakea tiedostoja tai kirjoittaa uusia; vaikka se voi silti kirjoittaa ajaa kuin se on RAW ja aseta toinen tiedostojärjestelmä sitä. Tämä on yleisesti tunnettu muotoilemista. Mutta nykyään, modernein käyttöjärjestelmissä kuten Linux käyttää joukko yleisesti tunnettua tiedostojärjestelmien että muut käyttöjärjestelmät pystyvät myös tunnistamaan.

Koska asema ei ole mitään tietoa tiedostojärjestelmä, se on käyttöjärjestelmä, joka sieppaa ja palveluiden pyynnöt asemia lueteltu DSK. On selvää, on olemassa joitakin suorituskyvyn tappiot koska OS olisi käsitellä pyynnön ja löytää sopiva tilaa levyllä. Mutta positiivinen puoli, se isn 't todella liian monimutkaista kirjoittaa mitään levylle, koska käyttöjärjestelmän hoitaa kaikki tuon. Toisaalta, pyynnöt asemat rdsk don 't get käsittelemien OS menee suoraan ajo. Se ei 't hyötyvät asioita, kuten puskuroida ja optimointiin. Sinun pitäisi myös olla hyvä käsitys siitä, mitä olet tekemässä niin sinun täytyy olla varma siitä, missä olet lukemisen tai kirjoittamisen ja kuinka suuri tai pieni, että osa olisi. Getting jotain vikaa merkitsisi varmastikin saada virheellisiä tietoja. tai pahempaa, voit korruptoituneet tiedostot tai koko tiedostojärjestelmä.Yhteenveto:

1. DSK on lohkolaite polku, kun rdsk on raaka laite polku
2. DSK sisältää alustettu asemat samalla rdsk sisältää alustamatonta asemia
3. DSK pyynnöt käsitellään OS kun rdsk pyynnöt käsitellään ajaa suoraan