Ero Xcelsius Engage ja PresentXcelsius Engage vs Present

Xcelsius Engage ja Present ovat SAP Business Objects, jotka tulevat lukuisia ominaisuuksia dynaamisen ja käyttäjäystävällinen mittaristot. Vaikka he ovat lähes samat ominaisuudet, ne silti poikkeavat toisistaan ​​monessa suhteessa.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä välillä Xcelsius Engage and Present on suhteessa kyvyttömyys muodostaa yhteyden eri tietolähteiden ja viedä eri sovelluksia.

Xcelsius Present voi saada kytketty yhteen tietolähteeseen, joka on MS Excel. Tätä voidaan myös viedä ainoastaan ​​ME PowerPoint, Adobe PDF, ja MS Word. Kun ostat Xcelsius Present, voit ladata ominaisuuksia luoda visuaalisia malleja ja dataesityksiä. Tässä se on nähtävä, että useampi henkilö voi käyttää suunnittelun lisenssiä. Jos tarvitaan lisää suunnittelun lisenssejä, sinun täytyy ostaa lisää Presents. Kun jakaa tietoja, voit tehdä sen, jossa on suuri määrä käyttäjiä.

Xcelsius Engage luo dataesityksiä ja vuorovaikutteisia tietokantoja yrityksen tietokannasta ja MS Excel-taulukoita. Nämä voidaan jakaa kautta Web, PowerPoint, Adobe PDF, Word, Crystal Reports, ja Outlook. Kuten Xcelsius Present, Xcelsius Engage ei voida jakaa useiden käyttäjien. Toisin Xcelsius Present, Xcelsius Engage ei voida käyttää luomiseen visuaalisen malleja ja raporttinäkymät. Käytettäessä Xcelsius Engage, voidaan jakaa suoraa ja itsenäistä mittaristot kunhan ne on kytketty eri alustoilla tai jaettu osana kaupalliseen käyttöön.Verrattaessa hintaa, Xcelsius Engage on hinnoiteltu korkeammalle kuin Xcelsius Present.

Yhteenveto:

1. Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä välillä Xcelsius Engage and Present on suhteessa kyvyttömyys muodostaa yhteyden eri tietolähteiden ja viedä eri sovelluksia.
2. Xcelsius Present voi saada kytketty yhteen tietolähteeseen, joka on MS Excel. Tätä voidaan myös viedä ainoastaan ​​ME PowerPoint, Adobe PDF, ja MS Word.
3. Xcelsius Engage luo dataesityksiä ja vuorovaikutteisia tietokantoja yrityksen tietokannasta ja MS Excel-taulukoita. Nämä voidaan jakaa kautta Web, PowerPoint, Adobe PDF, Word, Crystal Reports, ja Outlook.
4. Toisin Xcelsius Present, Xcelsius Engage ei voida käyttää luomiseen visuaalisen malleja ja raporttinäkymät.
5. Verrattaessa hintaa, Xcelsius Engage on hinnoiteltu korkeammalle kuin Xcelsius Present.