Ero iPhoto-albumi ja EventIPhoto ALBUMI vs. TAPAHTUMA

iPhoto on yksi suosituimmista sovellusohjelmisto saatavana Applen käyttöjärjestelmä. Se on hyvin intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen sovellus, joka mahdollistaa yhden helposti muokata ja järjestää tallennettuja digitaalisia kuvia ja kuvia. Jopa 'newbie' toimittaja voi helposti selata eri vaihtoehtoja. Käytettäessä iPhoto käyttöliittymä, yksi yleisimmistä elementit, sekoittaa uusi käyttäjä eroa albumin ja tapahtuma. Jotta täysin ymmärtää ero iPhoto-albumin ja tapahtuma, lyhyt katsaus hakemus on tehtävä.

iPhoto on itse asiassa osa iLife-sovellusten sisältyy jokaiseen PC tuottaman Macintosh lähtien alkupuolella 2002. Sen avulla käyttäjä voi tuoda kuvia eri lähteistä, ovatko ne skannataan, poltetaan CD-levyltä, ladata verkosta tai suoraan digitaalisesta kamerasta. iPhoto voi tunnistaa ja hyödyntää yleisimpiä kuva tiedostomuotoja saatavilla markkinoilla (ts Bmp, .jpg, .png jne). Vaikka se on erittäin hyödyllinen kuvanmuokkausohjelmisto, se ei tarjoa laaja vaihtoehtoja kuin muut laatuaan kuten Adobe Photoshop tai Apple 'omiin Aperture sovellus. Järjestettäessä kuvia, iPhoto on 2 vaihtoehtoa: Tapahtumat ja Albumit.

Tapahtuma iPhotossa viittaa tiettyyn kuvasarjan aikana ladatut tiettynä päivänä ja kellonaikana. Esimerkiksi voit tuoda kuvia syntymäpäivä ja sitten antaa sille otsikko 'syntymäpäiväni.' Sovellus sitten koota kaikki ladatut kansion kuvat tällä nimellä. Se ei tee mitään syrjintää kuvien lataamista varten kyseisenä ajankohtana. Arkiston luotu nämä kuvat sillä hetkellä verkkoon ladattaessa on 'tapahtuma'. Yksi seikka, jota syytä muistaa, että jos käyttäjä ei luo uuden tapahtuman, sovellus oletusarvoisesti viimeinen tapahtuma, jota käytettiin. Lisäksi kaikki kuvat tapahtumissa on saatavilla kautta kuvakirjastosta että sovellus tarjoaa. iPhoto tapahtumien avulla käyttäjä voi olla tehokas organisaatio kuvien asemaan.

Toisaalta, iPhoto albumi on jotain käyttäjä luo erottumaan kuvia tapahtumista. Sanoa esimerkiksi, halusin koota valokuvat 'minun syntymäpäivä' tapahtuma sekä kuvia 'MY FIRST DATE' ja 'pelini' tapahtumia yhdeksi ryhmittymä, jotta voin helposti ladata ne verkkoyhteisö I mieluummin minä loisi iPhoto-albumin. Tyhjä albumi syntyisi klikkaamalla 'uuden albumin' -komennolla. En voisi täyttää sen valitsemalla kuvien tarvitsin ja vetämällä ne albumiin. Nämä kuvat eivät kopioida albumin. Ne ovat edelleen osa tapahtumaa ne 'vedetty' alkaen. Kun albumin, käyttäjä voi sisällyttää avainsanoja ja luokitukset osaksi kuvia. Tämä mahdollistaa yhden helposti lajitella läpi eri kuvia, kun niitä tarvitaan.

Yksi asia, joka on kriittinen muistaa noin poistaa kuvia. Jos poistat kuvan iPhoto-albumi, kuva on vielä ajaa. Mitä yksinkertaisesti teki tässä tapauksessa poistaa kuvan albumista. Kuten edellä mainittiin, kuva albumiin ei ole kopio. Se on sama kuva kuin se on, jos se tuli. Sen avulla voit käyttää kuvan ilman ylimääräisiä muistia ajaa itse. Jos kuitenkin poistaa kuvan iPhoto tapauksessa on mennyt hyvää ja poistetaan myös kirjastosta ja kaikki albumit se sisältyi. Tämä on tärkein ero iPhoto-albumin ja tapahtuma.Yhteenvetona:

1. iPhoto tapahtuma on arkisto ladattuja kuvia lähteestä tietyssä kohdassa ja aikaa. IPhoto albumi on luonut käyttäjä järjestää kuvia tapahtumista riippuen mieltymyksensä.

2. Kuvien iPhoto tapahtumiin vievät tilaa asemasta. Kuvien iPhoto albumit ovat samat kuvat tapahtumiin; ne eivät ole kopioita.