Ero Gmail ja Gmail MotionGmail vs Gmail Motion

Google ja sen perustajat ovat melko hyvin tunnettuja satunnaista kepponen ja huijausta varsinkin April Fool 's päivä. Ja tämä oli silloin, kun se tulee Gmail Motion. Suurin ero, jos et tiedä vielä, Gmailin ja Gmail Motion on, että jälkimmäinen oli oikeastaan ​​vain huijausta syyllistyvät Google ja eivät todellakaan Googlen käytettävissä käyttäjille tai ainakin lähitulevaisuudessa.

Vaatimus Gmailin Motion oli, että se muuttuu, miten käyttäjä on vuorovaikutuksessa tietokoneen avulla Gmail-tilejä. Toisin kuin nykyään, jos Gmail on käsiksi perinteinen hiiri ja näppäimistö, tai alati kasvava suosio kosketusnäyttö, Gmail Motion korvaa nämä välineitä, joissa käyttäjä 's kehon liikkeitä. Gmail Motion tähtää tämän käyttämällä tietokoneen kameraa. Jos käyttäjät olivat ei liimata in jo by tarvitse seistä tietyllä etäisyydellä tietokoneesta, täysin naurettavaa aiheuttaa sinun ei tarvitse tehdä. Nämä asennoissa olivat oletettavasti tarkoitus aloittaa yhteisiä tehtäviä kuin menisi postilaatikkoon, säveltää uuden sähköpostiviestin, merkintä roskapostin ja vastaavat . Mutta ei ollut mainintaa siitä, miten sinun piti kirjoittaa ulos viestisi. Joten se 's luultavasti kautta puheentunnistus tai takaisin normaaliin kirjoittamalla näppäimistön kautta.

Käsite Gmail Motion on houkutteleva ajatus, mutta ei kovin käytännöllinen tällä hetkellä. Tämä on yksi syy siihen, miksi Gmail Motion piques edun monia ihmisiä, erityisesti niitä, jotka käsittelevät tonnia sähköpostin jatkuvasti. Mutta nyt olemme edelleen kiinni tavalliseen tapaan käsitellä meidän sähköposteja.Yhteenveto:

1. Gmail on varsinaista palvelua, kun Gmail Motion oli vain huijausta