Ero Kazaa ja Kazaa LiteKazaa vs. Kazaa Lite

Tiedostojen jakaminen verkot ovat olleet ikuinen suuria yrityksiä, jotka käsittelevät viihdettä, kuten elokuvia ja musiikkia. Yksi suosittu ohjelmisto tiedostojen jakaminen on Kazaa. Pian tämän jälkeen toinen muunnelma nimeltään Kazaa ilmestyi. Outo asia on Kazaa ei tehnyt luovat Kazaa. Oikeastaan ​​Kazaa Lite on vain Kazaa että muutettiin muita ohjelmoijia, koska he näkivät jotakin epätoivottavaa sitä.

Kazaa on melko tunnettu asentaa kokoelma adware, spyware, ja kaappaajat. He käyttävät spyware seurata Internetin käyttöä ja oppia etuja. Sitten he käyttävät adware näyttää mainoksia, jotka liittyvät harrastukset. Kaappaajat ohjata virheellisen URL niin kaivot kuin tarjota pääsy virtuaaliseen Aluetunnukset kuten .shop ja .chat. Kaikki nämä tungettelevaa ohjelmisto tuottaa tulovirran tekijöiltä Kazaa avulla varjoisia ja laajasti hyväksyttävää keinoin. Tämä on mitä ajoi jotkut ihmiset luoda Kazaa Lite. Aluksi ainoa ero Kazaa ja Kazaa oli poistamisesta kaikki niputettu adware, spyware, ja kaappaajat jälkimmäisessä.

Lopulta Kazaa jatkossa sisällyttää useita muutoksia, jotka antavat käyttäjille Kazaa etulyöntiaseman käyttäjät alkuperäisen Kazaa. Ensimmäinen muutos on poistaminen haun rajoitukset sekä rajoitukset, kun se tulee Multisource etsimistä. Tämä helpottaa Kazaa käyttäjille löytää mitä he etsivät. Toinen muutos on, että osallistumisen tasoa. Kazaa, osallistumisen taso vastaa kuinka aktiivisesti jaat tiedostoja verkossa. Korkeampi osallistumisen taso antaa etusija, kun se tulee ladata tiedostoja verkon kautta. Vuonna Kazaa Lite, osallistumisen taso on asetettu 1000, mikä on enimmäismäärä. Tämä voi olla hyvä käyttäjä, mutta on todella huono verkolle kokonaisuutena, koska se poistaa kannustin jakaa.Johtuen oikeudelliset kysymykset, erityisesti rehottava piratismi tapahtuu, Kazaa joutui lopettamaan sen tiedostojen jakaminen toiminnan ja toimii nyt kuin kuukausittain musiikki tilauspalvelu. Kazaa Lite kärsi myös asteittain pienenevän käyttäjäkunta ja pidetään kuollut.

Yhteenveto:

1. Kazaa Lite on vain muokattu versio Kazaa
2. Kazaa on kytköksissä haittaohjelma kun Kazaa isn 't
3. Kazaa on tiettyjä rajoituksia hauissa, joita ei määrätty Kazaa Lite