Ero CCDA, CCDP ja CCDECCDA, CCDP, vs CCDE

Cisco on yksi johtavista nimet kun se tulee verkkotuotteita. Monet suuret palvelimen infrastruktuuria käyttävät Ciscon tuotteita. Siten on edullista näiden yritysten on palkata ihmisiä, jotka ovat hyvin tietoisia Ciscon tuotteista ja miten ne on asettanut. Jotta olisi helpompi asiakkailleen, Cisco on luonut sertifiointijärjestelmän niille, jotka ovat perillä Ciscon tuotteita. Kolme näistä sertifikaatit ovat Cisco-Certified suunnittelu Associate (CCDA), Cisco-sertifioitu malli Professional (CCDP), ja Cisco-sertifioitu suunnittelu Expert (CCDE). Suurin ero kolmen on monimutkaisuutta. Kolme ovat vähitellen monimutkaisempia, niin se on todennäköisesti parempi joku saada CCDA ensin, sitten CCDP ja CCDE viimeinen.

Henkilö jolla on CCDA todistus odotetaan osaa suunnitella kytketään ja reititetään verkostoja LANS, WAN, ja laajakaistapalvelut. Tämä on yksinkertaisin taso ymmärtäminen Ciscon laitteita. Seuraava askel CCDA on CCDP. Ihmiset, joilla CCDP sertifioinnin odotetaan olevan ominaisuuksia ilmoittama CCDA tasolla sekä kyky suunnitella ja toteuttaa käsitellään ja reititys monimutkaisia ​​verkostojen, kuten konesaleihin sekä monikerroksista Yritysarkkitehtuurien että langaton verkkotunnuksia ja VPNs. Lopuksi CCDE pitäisi pystyä arvioimaan ja suunnittelemaan hyvin suuri ja kehittynyt verkon arkkitehtuurit. Tämä ylittää vastata nykyiseen asiakkaan tarpeet, mutta myös pitää tulevaa kasvua ja laajentumista. CCDE katsoo myös optimointi, turvallisuus, ja integrointi verkkoon.

Jos päätetään ottamalla yksi näistä sertifikaatit, kannattaa harkita, että voi olla tiettyjä edellytyksiä. CCDA, ollessa alimman, doesnt 't oikeastaan ​​ole mitään edellytyksiä. Voit ottaa sen milloin tahansa haluat niin kauan kuin' ve jo valmis. Kun saat CCDA, joka on aika, jolloin voit suorittaa kokeita CCDP koska edellinen on jälkimmäisen edellytys yhdessä CCNA. Jos sinulla on näitä kaksi todistusta, niin se 'on vain muutaman yksittäisen tentti saadakseen CCDP. Sitä vastoin CCDE doesnt' t oikeastaan ​​ole mitään edellytyksiä, joten voit ottaa sen vaikka et on todistukset joko CCDA tai CCDP. Mutta sinun täytyy olla hyvin perehtynyt aiheita CCDA ja CCDP jotta läpäisevät kirjallinen koe on CCDE.Toisin kuin kaksi muuta, vain CCDE täydentää kirjalliset kokeet käytännöllisellä tentti. Tämä varmistaa, että todella tiedät mitä olet tekemässä.

Yhteenveto:

1. CCDA, CCDP ja CCDE ovat vähitellen monimutkaisempia laajuudeltaan.
2. CCDA ja CCDE doesnt 't ovat edellytykset, kun CCDP tekee.