Ero Nokia C7 CPU ja Nokia 701 CPUNokia C7 CPU vs Nokia 701 CPU

Ottamalla käyttöön Nokia 701, Nokia näyttää lähettää ristiriitaisia ​​merkkejä. On alusta, Nokia 701 on sama kuin Nokia C7. Yksi suurimmista eroista Nokia C7 ja Nokia 701 on heidän CPU. Vaikka C7 CPU on vielä suhteellisen alimitoitettu 680MHz, 701 CPU on parannettu merkittävästi ja kellot on kunnioitettavat, vaikka edelleen jäljessä verrattuna muihin älypuhelimiin, 1Ghz. 701 on myös varustettu noin kaksinkertainen RAM että C7 on sekä parannettu piirisarja paremmin GPU. Kaikki nämä parannukset täsmää puhelimeen, jossa on parempi suorituskyky.

Näyttää siltä, ​​että Nokia on suuria ongelmia, miten ne jatkavat kilpailua, koska yhä useammat puhelin päättäjät siirtyvät kohti älypuhelimia. Aluksi Nokia kehitti Symbian ^ 3 ja käyttää sitä C7, he ilmoittivat, että he hylkäävät Symbian hyväksi Windows Phone 7. Mutta nyt he 've jatkuva kehittäminen Symbian uusimman version nimeltään Belle, joka löytyy on 701. Belle OS on useita parannuksia, jotka ovat liian paljon liian luetella. Yksinkertaisesti sanottuna, Symbian Belle on kiillotettu ja hienostunut versio Symbian.

Ominaisuus uusi Symbian Belle, ja siten läsnä Nokia 701, on tuki NFC. Tämä lupaava tekniikka on vielä alkuvaiheessa, mutta se voi tarjota uuden tavan maksaa tuotteista ja palveluista, joka ei liity rahaa. C7 on jo laitteisto tätä tekniikkaa, mutta puuttuu tuki vanhemmissa Symbian ^ 3-käyttöjärjestelmä. Jos se on mahdollista tuoda Symbian Belle C7 huolimatta alimitoitettu laitteisto, niin se voi myös käyttää NFC.Vaikka suurin osa laitteiston että 701 on parempi tai ainakin par kuin C7, on yksi alue, jossa C7 voittaa yli 701; näyttö. C7 käytetään AMOLED-näyttö, joka tarjoaa parhaan kontrastin ja katselukulma nyky näyttöjä. Mutta luultavasti siksi pulaa AMOLED näyttöjä, Nokia vaihtoi IPS näyttö 701 on edelleen parempi kuin useimmat näytöt, mutta ei niin hyvä kuin AMOLED.

Yhteenveto:

1. Nokia 701 on paljon nopeampi prosessori kuin C7
2. 701 on enemmän muistia ja parempi piirisarja kuin C7
3. 701 käyttää uusinta Symbian OS kun C7 doesnt 't
4. 701 on NFC tuki, kun taas C7 doesnt 't