Ero BMP ja CMPBMP vs CMP

CMP tai Container Haut Pysyvyys, tiedetään olevan yksinkertaisin varten papu kehittäjät voivat luoda, ja sen tiedetään olevan kaikkein monimutkainen, että EJB palvelimien tukea. CMP, ei tarvitse papu kehittäjien luoda mitään tietoja pääsy logiikkaa; kaikki tarpeet hoitaa EJB palvelimen.

BMP, tai Bean Haut Pysyvyys, tiedetään hallitsemaan synkronointi tilaansa tietokantojen, kuten kytkeytyy säiliöön.

Jotta CMP papu kehittäjä, ei tarvitse pelätä JDBC koodi ja toimintaan, koska kaikki tietokannat käsittelee automaattisesti säiliöön. Päinvastoin, BMP kehittäjä on vastuu liiketoimien ja kaikki tietokannat.

Toinen ero, joka voidaan havaita välillä Container Ylläpito Pysyvyys ja Bean Ylläpito Pysyvyys, on, että entinen käyttää EJB kyselyn kieli. Toisaalta, Bean Haut Pysyvyys kehittäjä on kirjoittaa tiedot koodia joko EJB tai DAO. No, tässä tapauksessa on enemmän haastetta kuin BMP kehittäjä, kuin CMP kehittäjä.

Jos henkilö käyttää CMP, he tarvitsevat entistä kehittyneempiä sovelluspalvelin, kuin mitä tarvitaan BMP.

Jotkut ovat sanoneet, että Bean Ylläpito Pysyvyys tarjoaa taktiikkaansa, kun taas Container Ylläpito Pysyvyys tarjoaa strategisempaa lähestymistapaa.

BMP, se on kehittäjä, joka hoitaa kaiken. Päinvastoin, se on myyjä, joka huolehtii kaikesta on CMP. Toinen asia, joka voidaan nähdä, että henkilö pystyy optimoimaan kyselyt BMP, koska se käyttää koodattu kyselyitä. No, käyttävän henkilön CMP ei voi optimoida, koska se on myyjä, joka huolehtii kaikesta.Yhteenveto

1. CMP papu kehittäjä, ei tarvitse pelätä JDBC koodi ja toimintaan, koska kaikki tietokannat käsittelee automaattisesti säiliöön. Toisaalta, BMP kehittäjä on vastuu liiketoimien ja kaikki tietokannat.

2. CMP käyttää EJB kyselyn kieli. BMP joko kirjoittaa datan koodin EJB tai DAO-muodossa.

3. Bean Ylläpito Pysyvyys tarjoaa taktiikkaansa, kun taas Container Ylläpito Pysyvyys tarjoaa strategisempaa lähestymistapaa.

4. Jos henkilö käyttää CMP, he tarvitsevat entistä kehittyneempiä sovelluspalvelin, kuin mitä tarvitaan BMP.