Ero Xfce ja GNOMEXfce vs. GNOME

Xfce on työpöytäympäristö, joka on myös ilmainen ohjelmisto. Sitä käytetään lähinnä Unix ja muut alustat, jotka muistuttavat Unix CLinux, Solaris, ja BSD, esimerkiksi. Päätavoitteena Tämän työpöytäympäristön on oltava nopea ja kevyt. Sen tavoitteena on näiden tavoitteiden saavuttamiseksi ja silti säilyttää visuaalisesti ja helppokäyttöinen työpöydälle. Uusin permutaatio Xfce on modulaarinen Cthat on osia, jotka edustavat erottaminen huolenaiheita ja parantaa maintainabilityC ja uudelleen. Se koostuu erikseen pakattuja osia, kuten modulaarinen ero viittaa siihen, ja antaa ohjelmiston valmiutta täysin toimivan työpöytäympäristö. Se on myös mahdollisuus tulla valituksi lomakelajitelmana luodakseen edullisen henkilökohtaisen työympäristön käyttäjälle.

GNU Network Object Model Environment (tunnetaan myös GNOME) on työpöytäympäristö, joka on täysin koostuu vapaiden ja avoimia ohjelmistoja. Se suunniteltiin kansainvälinen hanke, jonka tavoitteena on luoda ohjelmistokehitysympäristöjä valitsemalla sovellusohjelmat työpöydälle, ja työtä ohjelmat hallita sovellusten käynnistäminen, tiedostojen käsittelyä, ja ikkuna ja tehtävien hallinnan. Osana GNU-projektia, sitä voidaan käyttää erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä, jotka toimivat samalla tavalla kuin Unix Cmost erityisesti se toimii niille käyttöjärjestelmille, jotka on rakennettu päälle Linux-ytimen ja GNU userland sekä osana Java-työpöytäympäristö Solaris.

Xfce tarjoaa kehitysyhteistyöjärjestelyihin Cmost etenkään kehyksiä käytetään sovelluksissa. Beyond työpöytäympäristö itse, on olemassa erilaisia ​​kolmannen osapuolen ohjelmia, jotka käyttävät Xfce kirjastoja Csuch kuin Hiirimatto tekstieditori, Xfmedia audiosoitin, Orage kalenteri, ja Terminal. Yksi näistä palveluista on punainen lippu, joka kulkee ikkunan yläosassa, kun sovellus on käynnistetty, ja alkaa kulua pääkäyttäjän oikeuksilla Cthis on käytetty, jotta varoittaa käyttäjää, että heillä on mahdollisuus vahingoittaa heidän järjestelmätiedostoja tietyllä toimintaa. On myös muutamia komponentteja luonnostaan ​​Xfce ympäristöön, kuten Xfprint, joka on tulosta johtaja, ja Xfburn, joka on CD- tai DVD-asema.

Gnome käsittely ikkunoita, sovelluksia ja tiedostoja on samanlainen kuin useimmat nykyajan työpöydän käyttöjärjestelmien markkinoilla tänään. Kun oletustilaa, työpöydän kantoraketti valikon avulla nopean pääsyn ohjelmiin, jotka on asennettu ja tiedostojen sijainteihin sijaitsee tietokoneessa. Metacity on oletusikkuna manager GNOME. Näin käyttäjät voivat muuttaa ulkonäköä työpöydälle kautta teemoja.Yhteenveto:

1. Xfce on työpöytäympäristö, joka on sekä modulaarinen ja uudelleen; GNOME on työpöytäympäristö, joka on osa GNU-projektia.