Ero DoFollow ja nofollow Linkit DoFollow vs nofollow Linkit

Kun on brändistä verkossa, näkyvyys on tärkeää. Mitä suurempi yleisö, joka näkee sisältöä verkossa, sitä enemmän ihmiset voit odottaa saada vastauksia. Luoda näkyvyys, Hakukoneoptimointi (SEO) on tehtävä paikan päällä. SEO paljon painopiste on luoda yhteyksiä sisällä blogin jotka viittaavat ulospäin muille viranomaisen sivustot. Tämä vaikutus perustuu brändin viranomaisen kävijöitä verkkosivuilla voi saada tunteen varmuuden korkean profiilin linkit, jotka voidaan julkaista sivustolla. Aina linkki on uusimmat blogi, onko uutta sisältöä, sivupalkissa, tai jopa kommentit vastauksia artikkelit, ainutlaatuinen linkki kyseiseen paikkaan syntyy.

Linkki sisältöön voi olla joko DoFollow tai nofollow. DoFollow linkki on ainutlaatuinen linkki, joka kertoo hakukoneille käyttää tiettyä polkua, joka kulkee pitkin sen PageRank vaikuttaakseen lähtevän linkin tulevat sivustosta. Yleensä enemmän kävijöitä vierailee sivuilla, jotka on luokiteltu erittäin hakukoneissa, joten on tärkeää luoda lähtevä linkki.

DoFollow linkki on tärkeä luotaessa lähtevä linkki sivustoon, joka voidaan indeksoida hakukonerobotit, jotka ovat jatkuvasti indeksoinnin etsii Internetistä sisällön indeksiin ylöspäin. Enemmän DoFollow linkkejä osoittaa kohti verkkosivuilla, sitä enemmän viranomainen sivuston on ja sivusto listalla korkealla eri hakukoneen sivustojen ajan.

Nofollow linkki on suora vastakohta DoFollow. Se on ainutlaatuinen hyperlinkki, joka poistaa kulkee sen tietylle sivulle listalla asema muille sivuille. Kun Nofollow vaihtoehto on valittu, hakukonerobotit Aren 't voivat etsiä linkkien kautta ja siksi ohita mitään sisältöä. Tämä tarkoittaa käytännössä, että mitään nousua hakukoneen joukkoon voidaan odottaa.

Eri hakukoneet ovat eri käyttötarkoituksiin varten nofollow linkkejä. Google, yhteys etsitään jonka indeksoinnin hakukonerobotit, mutta siellä on mitään vaikutusta Googlen PageRank, että sivusto kanssa nofollow linkki aktivoituu. Bing, toisaalta, ei partiolainen Nofollow linkkiä eikä sisällä sitä laskelmissa. Yahoo seuraa Nofollow linkkejä mutta ei sisällä näitä linkkejä ranking laskelmissa.

Jos painopiste on rakentaa käyttäjälle muihin sivustoihin, sinun on varmistettava, että olet DoFollow aktivoitu. Tämä auttaa lukijat kuvailevat minua kuin viranomainen, pääosin, että heillä on muita linkkejä sisältyy työhön. Haittapuoli DoFollow on, että blogisi voi saada paljon roskapostia kommentit ja aikaa tarvitaan seuloa pois kaikki kommentit yksitellen. Nofollow linkki ei luo auktoriteetti, mutta toisaalta ei ole roskapostin ongelmia käsitellä. On myös suositeltavaa käyttää nofollow koodaus epäluotettavia linkkejä.

Yhteenveto

DoFollow linkin avulla käyttäjä rakennuksen vierailijoiden kautta hakukoneen sijoitusta.

Nofollow linkit eivät salli viranomainen rakennus hakukoneita.DoFollow sisältö indeksoidaan hakukoneita ja laskelmia määrittää sijoitus hakukoneissa.

Nofollow sisältö ei ole huomioitu, kun hakukoneen laskelmat tehdään.

DoFollow linkit kohdata ongelma vastaanottamaan lukuisia spam kommentit.

Nofollow kommentit eivät aiheuta roskapostia kommentteja.

Hakukonerobotit indeksoida DoFollow sisältöä ja indeksoida sen hakukoneita.

Hakukonerobotit voi tai ei voi seurata nofollow sisältöä ja älä käytä laskelmissa indeksoida merkitty nofollow.