Ero VxWorks ja LinuxVxWorks vs. Linux

VxWorks on reaaliaikainen käyttöjärjestelmä (tai RTOS) Cmeaning se on käyttöjärjestelmä, että käyttöjärjestelmän (tai OS) tarkoitettu reaaliaikaisia ​​sovelluksia. Se on suunniteltu erityisesti käytettäväksi sulautetuissa järjestelmissä. VxWorks kehitys tapahtuu isäntä kone, joka toimii Linux, Unix tai Windows. Se rajat kokoaa tavoite ohjelmistoa niin, että se pystyy käynnissä eri kohde CPU-arkkitehtuurit.

Linux on yleinen termi, jota käytetään kuvaamaan tietokoneen käyttöjärjestelmä, joka on rakenteeltaan samanlaiset Unix- ja perustuu Linux-ytimen Cwhich on OS kernel (tai siltana sovellukset ja todellisia tietoja, jotka käsitellään joka toteutetaan laitteiston taso). Kehittäminen Linux on yksi edelläkävijöistä vapaan ja avoimen lähdekoodin ohjelmistojen yhteistyötä Cmeaning kaikkea lähdekoodia voidaan käyttää vapaasti muokata, ja jakaa. Se voidaan asentaa lukuisia tietokonelaitteiston (sulautetuista laitteista keskusyksiköt ja supertietokoneita). Se on yleensä pakattu muodossa, joka tunnetaan Linux-jakelu käytettäväksi työasemia ja palvelimia.

VxWorks on oma, reaaliaikainen käyttöjärjestelmä Cmeaning se on reaaliaikainen käyttöjärjestelmä, joka ei ole vapaa eikä avoimen lähdekoodin. Se on ollut pääsee lukuisia alustoja ja nyt pystyy käyttämään mitä tahansa modernia prosessori käytetään sulautettujen markkinoilla. Nämä suorittimet ovat ne x86 perheen, MIPS, PowerPC, sekä perheiden ARM, StrongARM, ja XScale. Ensisijainen ominaisuudet VxWorks OS ovat, mutta eivät rajoitu, moniajo ytimen, joka sisältää ennalta ehkäisevää ja round robin aikataulujen sekä nopea keskeytys vastauksena; muistinsuojaus, eristämiseksi käyttäjän sovelluksia ytimen; SMP-tuki, virheenkäsittelyn puitteet; tiedostojärjestelmän; ja paikallisten ja hajautettujen viestin jonoja.

Linux on laajasti saatavilla OS kernel joka toimii lukuisia tietokoneen arkkitehtuurien kuten IBM System z9 mainframe; käsikäyttöisen ARM pohjainen, iPAQ; ja System Z10, joka löytyy laitteissa kuten matkapuhelimissa ja supertietokoneiden. On myös erikoistuneita jakaumat joita esiintyy niissä arkkitehtuureja, jotka ovat vähemmän valtavirtaa Csuch kuten Intel 8086 tai Intel 80286. Linux löytyy vakio työasemia ja kannettavia tietokoneita; kuitenkin, mitattuna pelimarkkinoilla, Linux edelleen selvästi huomattavasti jäljessä Windows. Monia samoja sovelluksia, jotka löytyvät Microsoft Windows tai Mac OS X on saatavilla Linux samoin Ceither siellä on vapaa versio sovelluksesta, joka toimii Linux tai että samaa hakemusta on oma versio Linux.Yhteenveto:

1. VxWorks on reaaliaikainen käyttöjärjestelmä on erityisesti suunniteltu käytettäväksi sulautetuissa järjestelmissä; Linux on pakattu muotoon, joka toimii sekä työasemia ja palvelimia.