Ero ejb 2. 0 ja ejb 3. 0?ejb 2. 0 vs ejb 3. 0

Molemmat EJB 2. 0 ja EJB3. 0 ovat version Enterprise Java Beans (EJB), joka on laaja suosio sen hallinnoimien, palvelinpuolen arkkitehtuuri modulaarinen rakenne yrityssovelluksia. ejb2. 0 ja EJB3. 0 molemmat palvella käyttäjiä samalla tavalla, mutta keskeinen seikka EJB 3. 0 on, että se on yksinkertaistanut elämää kehittäjät verrattuna ejb2. 0. ejb 2. 0 on suunniteltu alle JCP (Java Community Process) avulla EJB arkkitehtuuri helpottaa toteuttaa ja käyttää web-sovellusten perustuvat Java-tekniikkaan. Toisaalta ejb 3. 0 tarjoaa pohjan määritellä uudet yksinkertaistetut EJB API että avustamaan helppous kehitystä. Sen lisätoiminto on uusi Java Persistence API hallintaan pysyvyys ja esineen / relaatio kartoitus Java EE ja Java SE.

ejb 2. 0 käyttää kokonaisuus pavut pääsy tietokantaan mutta ejb 3. 0 tukee Java Persistence API kaikille data tarpeita, jotka on yleistynyt riittävästi käsitellä kaikkia siirrettävyyden kysymyksiä. ejb 3. 0 on parempi suorituskyky niin, että se käyttää POJOs hiljattain käyttöön otettujen metadata merkintä, joka on suhteellisesti nopeammin kuin XMLDescriptor tiedostot ja JNDI Käytetään ejb 2. 0 referenssin.

ejb 2. 0 on raskas paino suhteessa sen vaatimuksen kirjoittamaan Koti ja Remote rajapinnat ja myös toteuttaa vakioliittymät kuten javax.ejb.SessionBean. ejb 3. 0 ei ole rajoitusta käyttää mitä tahansa standardia rajapintoja. Se on yksinkertainen ja hyvin määritetty Pohja, joka ei tarvitse toteuttaa säiliöön soittopyyntö menetelmiä kuten ejbActivate, ejbLoad, ejbStore jne Pohja kuten EJB 3. 0 yksiköt ovat kevyitä ja on vaivatonta muuntaa DAO ja Entity papu tai päinvastoin.ejb 2. 0 on rajoittaminen ja joustamattomuus kirjoittamiseen tietokantakyselyitä käyttäen EJB-QL taas ejb 3. 0 on helpottaa hienostunut EJB-QL ja siten tietokantakyselyitä kirjoitettu ovat hyvin joustavia.

Vakuus annetaan ejb 2. 0 avulla Deployment kuvailevien. EJB3. 0 käyttää merkinnät yksinkertaistaa konfiguroimisessa tehtäviä turvallisuuskysymyksiä. ejb 3. 0 voidaan helposti käyttää kytkettävien kolmannen osapuolen pysyvyys tarjoajat mutta ejb 2. 0 on rajoituksia tässä suhteessa.

Yhteenveto:
1. ejb 2. 0 käyttää yksikön Pavut saatavuuden tietokantojen mutta EJB3. 0 käyttää edustajakokousta pääsy tietokantaan.
2. ejb.0 tarvitsee käyttöönottoa kuvaus, mutta ei ole vaatimus käyttöönottoa kuvaus käyttäessäsi EJB3. 0.
3. ejb 2. 0, meidän täytyy kirjoittaa Koti ja Remote käyttöliittymä on pääsy tietokantoihin, kun EJB3. 0 ei ole tällaista rajoitusta, ja on helpompaa tässä suhteessa.
4. Turvallisuusnäkökohdat käsittelevät kautta Deployment kuvaajat ejb2. 0 mutta EJB3. 0 käyttää huomautusta.
5. ejb 2. 0 on rajoitus sen pluggability kolmansien osapuolten pysyvyys tarjoajia.