Ero iBook ja MacBook



iBook vs. MacBook

IBook ja MacBook ovat erillisiä riviä kannettavia tietokoneita Applelta. IBook on aikaisempi linja, joka oli tarkoitus korvata Macbook. Vaikka molemmat mallit olemassa samanaikaisesti, tämä oli vain seuraus siirryttäessä että Apple meni läpi tuolloin. Merkittävin ero iBook kannettavat tietokoneet ja MacBook kannettavat tietokoneet, on heidän laitteisto. iBooks käyttää vanhaa Power PC arkkitehtuuri, joka on ollut vakiona kaikissa Applen tietokoneissa. MacBookit nyt käyttää x86-arkkitehtuurin, jota käytetään tietokoneissa, erityisesti, Intel pohjaiset prosessorit ja laitteisto.

Siirtyminen Intel laitteisto mahdollisti Apple kiinni nopeasti kehittyvillä laitteisto ja pudottamalla kustannuksia x86, mutta silti säilyttää tavaramerkki ominaisuuksia Applen tietokoneissa. Siirtyminen Power PC x86 ollut äkillinen. Asteittainen siirtyminen johti molemmissa tuotelinjojen nykyisten samanaikaisesti.

On lisämuutoksia estetiikkaa MacBook linja, joka teki erittäin houkutteleva käyttäjille. Ensinnäkin, MacBook kannettavat tietokoneet ovat paljon ohuempi, ja näyttää erittäin tyylikäs kanssa alumiinikuori, verrattuna bulkier Macbook, jonka runko on valmistettu polykarbonaatista tai muovista. iBooks olivat saatavilla laaja valikoima värejä, kun taas, vaikka MacBook alun perin julkaistiin vuonna musta tai valkoinen, tuotannon mustan mallin on lopetettu, ja valkoinen yksi on ainoa käytettävissä malli.

Apple valitsi mennä suositumpi laajakuvamuodon MacBook, luopumista standardi 4: 3 kuvasuhde näyttö, joka oli käytössä vanhemman iBooks. Tämä muutos, yhteen osaan, vaikutti ulkomuotoa kannettava, joten se laajempi ja suorakulmainen, verrattuna neliön ulkonäkö iBook.

Koska iBook on lopetettu jo vuonna 2006, et voi löytää yhden myyntiin, paitsi ehkä käytettyjä yksiköitä. Edistysaskeleista x86-arkkitehtuurin, ja käyttöönotto moniydinprosessorien, myös MacBook paljon parempia verrattuna iBook.



Yhteenveto:

1. iBook on vanha linja Apple kannettavat tietokoneet, jotka on lopetettu, ja on sittemmin korvattu MacBook.

2. iBooks käyttää Power PC arkkitehtuuri, kun taas MacBookit ovat siirtyneet eteenpäin x86-arkkitehtuurin.

3. Macbooks ovat ohuempia verrattuna iBooks.