Ero Nouda ja PushNouda vs Push

'Hae' ja 'push' ovat kaksi termejä, jotka usein kohdataan perustamalla sähköpostiohjelmia. Suhteellisen viimeaikaiseen nousuun älypuhelimet, jotka pystyvät lähettää ja vastaanottaa sähköposteja, yhä useammat ihmiset ovat epäselvää, käytetäänkö 'noutamaan' tai 'push'. Suurin ero 'nouto' ja 'push' on joka puolella vihittyjen prosessi lähettää sähköpostin palvelimelta asiakkaalle. Kun 'noutaa' asiakas rutiininomaisesti tarkistaa palvelimelta, onko siellä on uusi sähköposti. Jos yksi tai useampi löytyy, se lataa sähköpostit. Kun 'push' asiakkaan ei tarvitse tarkistaa palvelimelta joka niin usein. Kun uusi sähköposti on vastaanotettu palvelin, se automaattisesti ilmoittaa asiakkaalle ja toimittamisen helpottamiseksi sähköpostin.

Koska palvelin toimittaa sähköpostin automaattisesti, et yleensä saada sen nopeammin 'push'. Asiakkaat, jotka käyttävät 'noutamaan' yleensä määritetty väli tarkastuksia, jotka voivat vaihdella muutaman minuutin välein muutaman tunnin välein. Mitä pidempi väli, sitä suurempi viive ennen kuin saat sähköposteja. Voit vähentää tätä vähentämällä välistä aikaa hakujen, mutta näin lisäisi myös akun kulutus kuin jokainen 'noutaa' vaatii datasiirto riippumatta siitä, onko uuden sähköpostin vai ei. 'Push' ei pidä kyselemällä palvelimelta. Ainoa asia, joka 'työntää' jatkuvasti tekee on päivittää palvelimen IP niin, että palvelin tietää mistä yhteyttä asiakkaaseen.

'Push' on todella uudempi menetelmä, joka on käytettävissä vain uudemmissa protokollia kuten IMAP. Vanhemmat protokollia, kuten POP ei ole pääsyä 'push' ja voi käyttää vain 'noutaa' noutaa sähköpostit. Eri sähköposti tarjoajat, kuten Yahoo ja Google tukevat kaikkia tärkeimpiä protokollia, joten voit silti valita, haluatko käyttää 'työntää' tai 'noutamaan'. Jos käytössä on muita sähköpostitilejä palveluntarjoajien, sinun pitäisi tarkistaa protokollat ​​ne tukevat ja ne tukevat 'push' ja 'noutamaan' hakemista sähköposteja.Yhteenveto:

1. 'Hae' aloitetaan asiakkaan kun 'push' aloitetaan palvelimen.
2. 'Push' on nopeampi kuin 'noutaa' toimittamisessa email.
3. 'Push' kuluttaa vähemmän virtaa kuin 'noutamaan'.