Ero Megaupload ja RapidshareMegaupload vs Rapidshare

Megaupload, perustettiin 2005, on Hong Kong-pohjainen online yhtiö lähettämiseen ja lataamiseen tietokoneen tiedostoja internetissä. Yhtiö 's avainhenkilö on Kim Schmitz, suosittu saksalainen hakkeri, joka on tuomittu tietokone petos, kavallus, ja sisäpiirikauppoja.

Periaatteessa Megaupload on Internet yritys, joka tarjoaa tiedoston hosting-palveluita. Se tarjoaa ilmaisia ​​palveluita, joiden avulla käyttäjät voivat ladata tiedostoja jopa 2048 Mt tallennustilaa. Tämä ilmainen palvelu ei salli käyttäjien ladata tiedostoja tiedostokoko 1 Gb. 200 GBs tiedostojen tallennukseen annetaan vapauttaa rekisteröityneille käyttäjille.

Rekisteröityneet käyttäjät vapaata Megaupload palvelu tarjotaan 200 GBs tiedostojen tallennukseen, joka on aivan riittävä useimmille. Premium-käyttäjille (rekisteröity ja maksavia asiakkaita), tiedosto säilytystilaa tarjoamia Megaupload on rajaton. Sillä jokainen onnistunut ladata tiedostoja, käyttäjälle annetaan URL, jotta muut ihmiset voivat ladata tiedoston internetissä.

Tiedostot, jotka ladataan anonyymisti vanhenee 21 päivän jälkeen, kun mitään latauksia tapahdu siinä ajassa. Kuitenkin ilmaiseksi tilit, kestää jopa 90 päivää ennen tallennetut tiedostot päättyy, ja ylikurssirahastot käyttäjät varmasti paras käsitellä, koska ei tule kulunut niin kauan kuin yksilön ylläpitää palkkio jäsenyyden.

Yli vuoden kuluttua Megaupload 'toimipaikka, Rapidshare alkoi toimia oma tiedostonsa hosting-palveluita. Rapidshare on suora ja fiercest kilpailijana Megaupload. Siinä on myös ilmainen ja premium-palvelut. Heidän ilmaisia ​​palveluja luonnollisesti rajoituksia ja rajoituksia. Rapidshare käytetään Sveitsistä, mutta yhtiö on saksalainen omistama. Sitä johtaa Bobby Chang, sillä yhtiö 'toimitusjohtaja ja COO.

Tuolloin tätä kirjoitettaessa, Rapidshare ei vieläkään toimi kaksi sivustot '' the 'rapidshare.de' ja 'rapidshare.com'. Entinen käyttäen Saksan ylätason verkkotunnus, on alkuperäinen sivusto ja jälkimmäinen on uusi ja parannettu verkkosivuilla. Alkuperäinen sivusto pysyvästi lopettavat toimintansa 1. maaliskuuta 2010. tiedostot siellä voitti 't olla ladattavissa enää tuolloin ja kaikki käyttäjät, jotka menevät kyseiseen sivustoon ohjataan 'rapidshare.com'.

Tyyli Megaupload ja Rapidshare 's palvelut on melko samanlainen, muutamia eroavaisuudet. Rapidshare on hakurajan 25 Gb tiettyinä aikoina, jopa premium käyttäjille. Rapidshare totesi, että syy tähän on säästää liikenteessä. Megaupload puolesta Toisaalta, ei pane tällaisia ​​rajoituksia.

Kuitenkin Rapidshare on enemmän käyttäjiä, ja näin ollen enemmän tiedostot. On jopa (Alexa) sijoittuu paljon yli Megaupload, jossa se 's sijoittui 30 vastaan ​​Megaupload' s 83. Keskustelu joista on nopeampi voi mennä edestakaisin, sillä se voi myös olla subjektiivinen.Molemmat yhtiöt tarjoavat ladata johtajat, ja antaa hyvin samankaltainen etuoikeuksia niiden maksavia asiakkaita.

Yhteenveto:

1. Megaupload oli ensimmäisenä paikalla, perustettiin vuonna 2005, yli vuotta aiemmin kuin Rapidshare.

2. Mielenkiintoista on, että saksalainen omistama Rapidshare johtaa Bobby Chang, kun taas Hong Kong-pohjainen Megaupload johtaa suosittu, ja aiemmin tuomittu saksalainen hakkeri, Kim Schmitz.

3. Rapidshare on 25 Gb hakurajan tiettyinä aikoina liikenteen säästämiseksi, kun taas Megaupload ei altista sen käyttäjät tämäntyyppiseen rajoitus.

4. Rapidshare on enemmän käyttäjiä ja tiedostot kuin Megaupload. Rapidshare 's (Alexa) rankings ovat korkeammat kuin hyvin.

5. Sekä Megaupload ja Rapidshare 's peruspalvelut ovat melko samanlaisia.