Ero HTM ja HTMLHTM vs HTML

HTM ja HTML viittaavat tiedostopääte on HTML-tiedostoja. Ne ovat tiedostoja pelkkää tekstiä tyyppi. HTML sanoista Hyper Text Markup Language, joka on merkintäkieli käytetään luoda web-sivuja. HTML tosiasiallisesti käyttää markup tageja kuvaamiseen verkkosivuja. Kuten tiedostopääte, ne merkitään .htm tai .html. Jos käytät HTML-tiedostoja luoda web-sivun, niin .html tai .htm todennäköisesti ilmestyy lopussa sen URL. Tässä esimerkkejä: 'http://code.google.com/chrome/extensions/samples.html' ja 'http://edgewisdom.com/Finance1. Htm'.

HTM käytetään vain vaihtoehtoisen laajennus .html. Tämä tapahtuu jostain syystä, esimerkiksi eräissä käyttöjärjestelmissä, kuten Disk Käyttöjärjestelmä ja Window 3. X, he eivät salli käyttöä nelikirjaimisen laajennuksia. Sen sijaan, että .html he käyttävät .htm. Sekä maailmassa ikkunoita, kolmen kirjaimen laajennukset ovat yleisimmin käytettyjä, kuten '.doc' ja '.exe', siis .htm on sovellettavissa tässä. On kuitenkin olemassa myös joitakin tapauksia, joissa muut palvelin 's, kun he luovat oletusarvoisesti hakemistoon vain tukea .html-tiedostoja. Joten se tarkoittaa, .htm ei ole sallittua kyseisessä palvelimessa.

Tosiasiassa .htm oli yleensä käytetään takaisin vanhaan, kuten sinä aikana, kun DOS oli suosittu. Vuonna hetkellä, tietokoneet voivat nyt helposti tukea suuria tiedostoja ja laaja pituus tiedostojen nimet, siksi, joilla nelikirjaimisen laajentaminen ei ole enää ongelma.

Joka tapauksessa, tiedostopäätteet ovat hyödyllisiä käyttöjärjestelmiä, koska se auttaa heitä tunnistamaan millaista datatiedosto he ovat tekemisissä, ja myös niin, että he voivat löytää sopivan ohjelman lukea tai muokata sitä. Jos tietokone ei pysty avaamaan tiedostoja, etenkin tiedostoja tuntemattomien tiedostojen, se tarkoittaa, että et voi olla siihen liittyvä ohjelma on asennettu pystyä lukemaan sitä, tai ehkä Windowsin rekisterin virheet liittyvät tiedostopäätteet.Kun kyseessä on internetin, selaimet eivät todellakaan näe tiedostopääte, joten kun kirjoitat URL ilman HTM tai HTML laajennus, selain voi silti löytää lähde, ja sen sisällön. HTM ja HTML ovat vain kaksi niistä tuhansista tiedostotyyppejä. Vaikka HTML on yleisin web-sivun muodossa käytetty, ja että 'siksi ne ovat suosittuja.

Yhteenveto: