Ero Egrep ja FgrepEgrep vs Fgrep

Egrep ja fgrep ovat molemmat osa grep perheen komentoja. Sekä egrep ja fgrep käytetään Linux käyttäjä käskee etsiä helpompi sukeltaa tekstitiedostoja tuhansia rivejä. Molemmat komennot ovat DOS-tekstihakua apuohjelmia ja etsi tiedostoja, hakemistoja, ja hakemistopuita tiettyä tekstiä tai sanoja.

Grep on perusta komento sekä egrep ja fgrep. 'Grep' tarkoittaa 'globaali säännöllinen lauseke print.' Grep tukee säännöllinen lauseke komennot etsimiseen sanoja ja termejä.

Egrep on laajennus grep-komennon, käyttäjän komentoa etsiä merkkijonoa riveillä ja useita kuvioita sisällä tekstitiedosto. Tunnetaan myös nimellä laajennettu grep, se etsii yksi enemmän kuviollinen argumentteja. Egrep käytetään, kun asiakirja on tunnettu nimellä 'laajennettu ilmaisu'. Vuonna tämän komennon, erikoismerkkejä kuten +,?,!, \u0026 Amp; ja muita merkkejä ja hyödyllinen sekvenssit tuottaa tuloksia näyttämisen sijaan syntaksivirheen. Näin tapahtuu, koska egrep komento tulkitsee niitä osana säännöllinen lauseke.

Ilmaisuja kuten plusmerkkiä, kysymysmerkki, pystypalkki, ja suluissa käytetään usein toimijoita, jotka auttavat täsmennetään tuloksia. Ilmaisu sijoitetaan jälkeen hakusana tai säännöllinen lauseke. Seuraavassa kuvataan toimintaa operaattorit:

Säännöllinen lauseke ja plusmerkki tuottaa yhden tai useamman tulosten säännöllinen lauseke.
Säännöllinen lauseke ennen kysymysmerkki antaa nolla tai yksi ottelut annettu hakutermi.
Pystypalkki käytetään erottamaan useita säännöllisiä lausekkeita tai hakutermejä.
Sulut ovat tottuneet liittää ja ryhmä säännöllinen lauseke tai sanoja.Vuonna koodaavat tämä komento 'd' Linux, se ilmaistaan ​​'grep-e' ?? egrep, tai egrep plus sana tai ehdot etsiä tiedoston sisällä. Ei ole mitään rajaa, kuinka monta hakusanojen, jotka voidaan sisällyttää.

Samaan aikaan fgrep on jatkoa egrep. Linux, se merkitään 'grep-f' ja tunnetaan myös kiinteän merkkijonon grep. Se on samanlainen kuin grep, koska se ei tunnista tai tulkita säännöllisesti tai erityisiä ilmaisua tai merkkiä. Koska se ei ymmärrä laajennettu ominaisuuksia säännöllinen lauseke, se ohittaa nämä merkit haun aikana. Se palauttaa vain ottelun sanoja ja termejä eikä mitään muuta.

Fgrep tulkitsee asiakirjoja luettelo kiinteistä jousille. Sen hakuprosessi hyvin nopeasti verrattuna muihin komentoihin, koska se käyttää AhoCCorasick string-matching algoritmi.

Yhteenveto:

1. Sekä egrep ja fgrep ovat peräisin pohjan grep-komennon. 'Egrep' tarkoittaa 'laajennettu grep', kun taas fgrep sanoista 'kiinteän merkkijonon grep.'
2. egrep komentoa käytetään hakea useita kuvioita sisällä tiedosto tai muu tietovarasto kun frgrep käytetään etsimään merkkijonoja.
3. Termi 'egrep' on yleisesti ilmaistuna 'grep-e', kun taas 'fgrep' koodataan 'grep-f.'
4. egrep komento mahdollistaa käytön laajennettu säännöllisiä lausekkeita samalla grep etsii vain matching sana, jota käyttäjä määritetty komennossa. Frep doesnt 't tunnista tai ymmärrä säännöllisesti tai laajennettu säännöllinen lauseke.
5. Verrattuna muihin haku komentojen hakuprosessin fgrep on erittäin nopea, koska se koskee vain toimitetulla hakusana.