Ero EJB ja LepotilaEJB vs Lepotila

Päästä EJB, se on hyvä ymmärtää taustalla, jossa se on peräisin. On olemassa kahdenlaisia ​​yksikön papuja. Nämä ovat CMP ja BMP. CMP viittaa Container Ylläpito Pysyvyys kun BMP viittaa Bean Managed Persistence. EJB on erityisesti käytetään objektin muotoilussa ja serialization käsitellessään relaatiotietokantojen SQL.

Kun kehittäminen monimutkainen sovellus tulee pelata, se alkaa mallinnus. Sarjat ja esineet ovat edullisia käytettäväksi yli taulukoissa, koska ne tulevat monimutkaisia ​​keskinäiset joka voi aiheuttaa paljon ongelmia, jos ei hyvin toteutettu. Tämä pohjimmiltaan tarkoittaa, että käsittelemme järjestelmän, joka käyttää suunnittelussa ajattelua esineitä eikä taulukoissa. Käyttö relaatiotietokantojen on melko nopea ja testattu ajoissa. Tämä verrattuna vastustaa serialization säästää aikaa vaativaksi kohteena serialization on hyvin hidas prosessi. Käyttö Relaatiotietokanta teknologia on nopea ja aikaa testattu ja suosittu keskuudessa monet kehittäjät ja siten syy on edullista.

On mahdollista puhtaasti käsitellä taulukoiden kehittämiseen ja työllistää istunto papuja tietojen manipulointi ja lukeminen tietoja. Siltä osin kuin tämä on mahdollista, sen käytännöllisyys ei ole mahdollista, varsinkin jos on kyse todella monimutkaisia ​​projekteja käyttää edellä mainittua menetelmää. Tämä on perusta, joka seuraa käyttöä kokonaisuuden papuja EJB.

CMP EJB1 tuli suunniteltu käytettäväksi sopivia yksinkertaisia ​​taulukoita, jotka eivät ole mukana monimutkainen suhde muihin taulukoita. Käyttö CMP vältetään viittauksia, jotka koskevat perimmäistä tietokantaan. Tämä itse asiassa tarkoittaa sitä, että se on kannettava ja myyjä lukko ei tapahdu. EJB 1 myös jatkuvat tiedot vastustaa tietokantoihin lisäksi relaatiotietokantojen.

EJB 2. 0 on tullut vallankumouksellinen muotoilu tarkoituksena on parantaa yleistä toimivuutta. Tärkein muutos on muotoa ehdotetaan kirjoittamiseen CMP. Se tarjoaa suhteita ja ehdottaa myös käyttämällä yksinkertaista kyselyn kieli, jota kutsutaan EBJ-QL. Tämä kieli pyrkii minimoimaan verkkoliikennettä kautta soittamalla kokonaisuus papu istunto papu.

Lepotila toisaalta on ORM työkalu, joka ei ole jyrkkä oppimiskäyrä joka on yhteistä EJB ja ei ole niin virhealtista kuin EJB. Lepotila on edullinen johtuen sen joustavuus, joka mahdollistaa Servletit ja JSP sen käyttöä. Lepotila on rakennettu mukaisesti J2EE erittely, joka tekee sovellettavissa useimmissa sovelluksissa kehittäjä on. Hibernate on erityinen ORM väline, koska se ei voi käyttää vain EJB säiliöissä, mutta myös voidaan soveltaa erillisiä säiliöitä ja Verkkosäilöissä liikaa. Tämä on tärkein ero, joka erottuu välillä EJB ja Lepotila. Kehitys Hibernate on siis paljon helpompaa ja vähemmän monimutkaista vastakohtana käyttöön EJB.

Lepotila on näennäisesti suosittu käyttäjien keskuudessa J2EE ympäristö ja jos EBJ jatkuu kehittämään monimutkaisia ​​ominaisuuksia, jotka kestää jonkin aikaa saada käyttäjille tutustua kanssa, Hibernate on hallitseva yksi kentällä, ja EJB saattaa löytää itsensä lukitaan ulos J2EE kuin tällä hetkellä, se ei ole kosketuksissa useimpien kehittäjien että se pyritään kohdistamaan markkinoilla.Yhteenveto

EJB on kokonaisuus papu, joka on erityisesti käytetään objektin muotoilussa

On mahdollista käyttää taulukoita ja käyttö istunnon papuja tietojen lukeminen ja manipulointi vaikka ole käytännöllistä

EBJ tarjoaa suhteellisen yksinkertaisen kyselyn kielen kehityksen kutsutaan EJB-QL

EBJ virhealtista

Lepotila on suhteellisen helppo ymmärtää ja toteuttaa