Ero Inspiron ja StudioInspiron vs Studio

Dell, kehittäjät kannettavat tietokoneet, on kolme eri versiota: Inspiron, Studio, ja Studio XPS. Kaikista kolmesta, Inspiron ja Studio ovat yleisesti parempana, koska ne tulevat lisäominaisuudet ja ovat myös melko edullista.

Inspiron on lähtötason kannettava tietokone, joka sisältää myös mini netbooks. Inspiron on yksi parhaista kannettavat tietokoneet, jotka on saanut halvalla. Studio on tarkoitettu multimedian käyttöön ja mukana tulee multimedia näppäimistö ja sisäänrakennettu nokka. Inspiron ei mukana sisäänrakennettu kamera tai multimedianäppäimistön.

Studio kannettava tietokone on kalliimpi kuin Inspiron laptop. Tämä johtuu siitä, Studio tulee nopeampi kovalevy nopeus, suuri muistikapasiteetti, ja nopea prosessorit. Verrattaessa suunnittelu, Studio tulee tyylikäs ja mukana tulee useita median painikkeita.

Inspiron on varustettu Celeron, 2 Gt muistia, Vista Basic, 160 Gt: n kiintolevy, ja neljän kennon akku. Jopa perusmallissa of a Studio kannettava tietokone on varustettu Pentium D-prosessori, 3 Gt muistia, Windows 7 Premium, 250 Gt: n kiintolevy, ja kuuden kennon akku.

Studio on 720 pikselin HD-LED-näyttö, joka voidaan jalostaa 1080 pikseliä. Vuonna Inspiron on mahdollisuus päivittää 256 Mt näytönohjain, ja Studio mallissa on mahdollisuus päivittää A512 MB kortti.Vaikka Inspiron on lähtötason kannettava tietokone, se voidaan päivittää i5 prosessori tai Core i3. Mutta Studio kannettavissa tietokoneissa, se ei voi tehdä.

Inspiron kannettavat tulevat eri vaihtelee mini 10-tuumainen netbook 17 tuuman työpöytiä. Studio kannettavat vaihtelevat kevyt 14z malleja 17 tuuman malleina.

Yhteenveto:

Inspiron on lähtötason kannettava tietokone, joka sisältää myös mini netbooks.
Studio on suunniteltu multimedia käyttöön ja mukana tulee multimedia näppäimistö ja sisäänrakennettu nokka. Inspiron ei mukana sisäänrakennettu kamera tai multimedianäppäimistön.
Verrattaessa suunnittelu, Studio tulee tyylikäs ja mukana tulee joukko median painikkeita.
Studio kannettavat tietokoneet ovat kalliimmiksi kuin Inspiron kannettavat tietokoneet.
Inspiron on varustettu Celeron, 2 Gt muistia, Vista Basic, 160 Gt: n kiintolevy, ja neljän kennon akku. Jopa perusmallissa on studio kannettava tietokone on varustettu Pentium D-prosessori.
Vuonna Inspiron, on olemassa mahdollisuus päivittää 256 Mt näytönohjain, ja Studio, on olemassa mahdollisuus päivittää 512 Mt kortti.