Ero Pinterest ja Flickr Pinterest vs Flickr

Jos etsit tapoja jakaa kuvia verkossa, Flickr ja Pinterest kaksi sivustoja, jonka avulla voit tehdä juuri niin. Suurin ero Pinterest ja Flickr on mitä voit tehdä niiden kanssa. Flickr on ehdottomasti valokuvien jakamiseen sivusto, jossa voit ladata kuvia, luoda albumeita, ja jakaa ne maailman linkkien kautta ja vastaavat. Toisaalta, Pinterest on yhdistelmä photo sharing päällä ja sosiaalinen verkosto, koska se on ominaisuuksia, koska sen avulla voit seurata ja selata nastat muiden ihmisten sekä repin niiden kuvat omaan.

Toinen merkittävä ero Pinterest ja Flickr on lähde todellisen kuvan. Flickr on tavanomaisempaa tapa jakaa valokuvia, joka on lataamalla suoraan käyttäjän 's kovalevy ja osaksi Flickr' s varastointi. Vaikka Pinterest voit myös tehdä tämän, voit myös 'pin' kuvia, jotka löydät muista sivustoista. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti kirjoittamalla lenkki kuvan kiinnostavana verkossa. Pinterest sitten pura otos sinulle ja lähettää sen oman profiilin.

Koska Flickr perustuu enimmäkseen ladatuille kuvia, ne asettavat tiukkaa koosta ja valokuvien lukumäärä voi ladata. On enimmäismäärä ja koon kuvia, joita voit lähettää sekä raja, kuinka paljon voit ladata milloin tahansa. Tämä on asetettu siten, että palvelua ei voida käyttää väärin muutamalla ja hidastaa palvelua muille. Pinterest doesnt 't tarvitse toteuttaa tällaisia ​​sääntöjä vielä, koska useimmat valokuvat ovat kiinnitetty ovat online-lähteistä ja Don' t tarvitse ladata käyttäjän.Valitsemalla välillä Pinterest ja Flickr perustuu lähinnä siihen, mitä haluat tehdä. Pinterest on parasta niille, jotka löytää kiinnostavia asioita internetissä ja haluat jakaa sen muiden kanssa. Toisaalta, Flickr on parasta niille, jotka ottavat oman henkilökohtaisen kuvia ja haluaisin vain jakaa ne perheen ja ystävien.

Yhteenveto:

Flickr on photo sharing päällä kun Pinterest on seosta, jossa on photo sharing päällä ja sosiaalinen verkosto

Flickr on tiukat rajat kuvia, joita voit lähettää samalla Pinterest ei