Ero DSL ja ADSLDSL vs ADSL
DSL (Digital Subscriber Line) on yleisnimitys palveluita, jotka tarjoavat Internet-yhteyksiä käyttäen digitaalista dataa yhteydet modeemin ja puhelinlinjan. Mikä 's hienoa DSL, että jopa silloin, kun puhelinlinja on käytössä, ei ole keskeytys, ja voit silti kokea nopea internet-yhteys, vaikka olet soittaessaan. Ainoa ongelma on, että kun olet lähellä keskustoimistoon yrityksen, jonka kanssa olet tilannut, sinun on nopeampi internet, mutta kun olet kaukana keskustoimistosta, vaikka olet niiden laajuus, sinun on hitaampi internet-yhteys.

On olemassa eri tyyppisiä DSL. Siellä 's SDSL, VDSL, ja ADSL. ADSL sanoista Asymmetric Digital Subscriber Line. Tämäntyyppinen palvelu tarkoittaa, että nopeutta data lähetetään tunnetaan ylävirtaan, ja saadut tiedot tunnetaan myötävirtaan, ja nopeudet eivät aina taattu olla sama. Niillä on eri nopeuksilla, jotka muuttuvat aika ajoin. Yleisimmin kaivattu palvelu on ADSL-palvelun. suhteen ADSL, internetin palveluntarjoajat tarjoavat vaihtoehtoja suurempaa kaistanleveyttä, aikaisemmassa tai myöhäisemmässä vaiheessa tai molemmat. ainoa on, he luonnollisesti veloittaa korkeampia suuremmille nopeuksille.

ADSL käyttää erityistä ADSL-modeemi, ja mikro-suodatin tilaajan 's puhelinlinja.

Tämä on mitä mahdollistaa ADSL-palvelun ja puhelinpalvelu voidaan käyttää samaan aikaan. Sana 'epäsymmetrinen' ADSL todella tarkoittaa, että alavirtaan on nopeampi kuin alkupään. ADSL tukee nopeudeltaan 1. 5-9 Mbps, ja ylävirran nopeudella 16-640 kbps.Kun käytät ADSL, tietokone aina yhteydessä Internetiin, niin kauan kun virta on päällä, ja kun 'päälle' tietokone, tietokone automaattisesti on internet-yhteys, ellet manuaalisesti katkaista. Toisin kuin dial-up, ADSL voi palvella erilaisia ​​tietokoneita talossa useille jäsenille samanaikaisesti.

Yhteenveto: