Ero Kaspersky Internet Security ja Kaspersky AntivirusKaspersky Internet Security vs Kaspersky Antivirus

On olemassa monia tietoturvaohjelmisto saatavilla markkinoilla tänään. Jopa saman yrityksen vapauttaa erilaisia ​​tietoturvaohjelmisto, jotka pyrkivät tarjoamaan eri turvatasoa; Kaspersky ei ole poikkeus. Kaksi Kaspersky ohjelmisto, olisimme tarkastelemme nyt ovat Kaspersky Internet Security ja Kaspersky Antivirus. Suurin ero näiden kahden välillä on niiden käyttötarkoitus. Antivirus, kuten nimikin kertoo, on tarkoitus torjua viruksia, jotka voivat aiheuttaa tuhoa tietokoneen ja sen tiedostot. Mutta leviämisen Internetin, on paljon enemmän uhkia kelluva noin. Tässä on Internet
Turvallisuus tulee.

Antivirus ei ole mitään muuta kuin etsiä paikallisia uhkia tietokoneeseen. Se voi havaita viruksia, troijalaisia, matoja, ja monet muut. Internet Security kattaa suurimman osan tätä tavaraa samalla suojella käyttäjää haitallisilta sivustoja. Internet Security automaattisesti varoittaa teitä aina, kun käyt, tietoisesti tai tiedostamatta, sivusto, joka sisältää haittaohjelmia. Voit sitten päättää itse, jos haluat jatkaa vai ei.

Toinen uhka Internet Security suojaa on phishing. Vuonna phishing, ilkeä sivusto teeskentelee olevansa laillinen sivusto ja haittoja käyttäjää syöttämään luottamuksellisia tietoja, kuten käyttäjätunnuksia, salasanoja ja jopa luottokortin numeroita. Internet Security voisi ilmoittaa, jos sivusto olet on todellinen asia tai väärennetty.

Lapsilukko on ominaisuus, löytäisitte Internet Security. Tämä ominaisuus tarjoaa vanhemman valvontaa, mitä heidän lapsensa voivat tehdä verkossa, vaikka ne ovat poissa. Internet Security voi estää pornografisia ja muita vastenmielisiä sivustoja estämään lapsia vierailevat näitä sivustoja. Se on myös kyky kirjautua kuinka kauan lapset ovat olleet verkossa ja mitä sivustoja he 've vieraili.Kuten näet, Kaspersky Internet Security tekee paljon enemmän kuin Kaspersky Antivirus. Jos voit valita vain yhden ja viettää jostain paljon aikaa verkossa, entinen on enemmän looginen valinta. Mutta koska Internet Security tekee paljon erilaisia ​​asioita kerralla, se voi jäädä joitakin asioita, että Antivirus muutoin kiinni. Joten jos sinulla on budjetti olla sekä tietokoneeseen, se on parasta tehdä niin. Monitasoinen suojaus on usein parempi vaihtoehto kuin vain yksi.

Yhteenveto:

1. Kaspersky Antivirus on keskitytty poistamaan virukset Kaspersky Internet Security suojaa uhilta