Ero Crystal Reports ja Web IntelligenceCrystal Reports vs Web Intelligence

Crystal Reports ja Web Intelligence kaksi tehokkaan raportoinnin sovellusten kehitetty eri salkkuihin saman emoyhtiön SAP. Vaikka Crystal Reports on yksi niistä tuotteista, SAP 's Crystal Solutions tuotevalikoimaa, Web Intelligence kehitettiin ja vapautuu SAP' s Business Objects Web Intelligence tuotteita. Vaikka jokainen yritys tai organisaatio on erityistarpeita sen yrityksen laajuinen tiedon, siellä 's yleinen tarve työkalu, joka voi tarjota luotettavan pääsyn että tiedot, järjestää ja julkaista sen ja myös analysointiin.

Olipa käyttää Crystal Reports tai Web Intelligence riippuu useista määrääviä tekijöitä. Varsinainen kysymykset yksi on kysyä ovat: tyyppi käyttäjille, ovatko ne lähtötason tai tehokäyttäjille, käyttäjien määrä, jotka tulee kehittämään tai päivittäminen erityisesti raportteja ja kun nämä tehdään, käyttäjät, jotka on käynnissä tai katselu olemassa olevia raportteja ja vastaavat.

Piirteet Crystal Reports tukee hyvin jäsennelty raportteja, jotka pikseli-täydellinen ja yleensä vaativat tulostus tai aiotaan PDF-. On olemassa työkaluja, jotka vetää tietoja useista lähteistä ja palauttaa tulokset vastaan ​​parametreja, jotka on jo määritelty. Crystal Reports, kautta SDK, mahdollistaa upottamista tiedot käytännön kolmannen osapuolen sovelluksia. Vaikka se on erittäin tehokkaita työkaluja suunnittelun, analyysin, ad hoc kysely ja raportti julkaisu, suurin haitta Crystal Reports on se, että suunnittelijat raportit edellyttävät laaja tuntemus toiminnasta hakemuksen sekä hyvä käsitys eri tietokantajärjestelmiä .Toisaalta, Web Intelligence tarjoaa optimaalisen haulle 'jäsentymätön' raportteja. Miten se toimii on, että kehittäjä on luoda 'maailmankaikkeus' käyttäjät voivat käyttää kyseisiä tietoja. 'Maailmankaikkeus' on yksinkertaisesti meta-data kerros, joka 'kiteyttää' monimutkaisia ​​tietokantaan loppukäyttäjille. Web Intelligence antaa käyttäjille mahdollisuuden kehittää omia raportteja lennossa, rajoittaa vain käytettävissä tiedot 'universumin'. Tämä on mahdollista sen vedä ja pudota web-käyttöliittymän. Merkittävä haittapuoli tässä sovellus on, että menetelmät syöttöä tulostaa ja PDF raportit eivät ole graafisesti voimakas kuin Crystal Reports. Myös käyttäjät voivat usein menevät sekaisin maailmankaikkeudessa huolimatta asteinen yksinkertaistaminen.

Joten, pohjimmiltaan, raportit, jotka vaativat runsaasti noudattamista paremmin julkaistaan ​​Crystal Reports kun taas, jotka on tuotettu 'on-demand' sisältö kannattaa tehdä Web Intelligence.

Yhteenveto:
1. Crystal Reports on SAP 's Crystal Solutions tuotevalikoimaa kun Web Intelligence on osa SAP' s Business Objects Web Intelligence linja.
2. Crystal Reports sopii parhaiten erittäin jäsennelty raportteja, kun taas Web Intelligence sopii parhaiten 'jäsentymätön' kertoo.
3. Crystal Reports, käyttäjät saavat ennalta määriteltyjä malleja, kun taas Web Intelligence käyttäjät käyttävät ad hoc raporttien päästä dataa 'universumi'.