Ero Tunnisteet ja avainsanatTunnisteet vs avainsanat

Avainsanat ja tunnisteet ovat kaksi työkalua web-kehitys, joka voi suuresti tukea ohjaamalla liikennettä sivustoon. Useimmissa tapauksissa nämä kaksi käytetään vaihtovuoroisesti, koska ne ovat hyvin samanlaisia ​​toimintoja. Siitä huolimatta, että on olemassa huomattavia eroja roolit että he pelata ja miten niitä käytetään. Suurin ero avainsanat ja tunnisteet on, jos löytää ne. Avainsanat ovat itse asiassa osa sisällöstä ja käytetään tunnistamaan, mitä sisältöä on kyse. Toisaalta, tunnisteet ovat vain sijoitettu luoja sisältöä kuvaamaan mitä sisältö on ja mitä se koskee. Se saattaa näkyä samalla sivulla kuin sisältö, mutta se ei ole osa sitä.

Avainsanat ovat lähes kaikkialla. Sen sivut, jotka on kirjoittanut sanoja se, avainsanat löytyy. Sen sijaan tagit nähdään enimmäkseen blogeja tai sivustoja, jotka järjestävät sisältöä erillisinä sivuja tai artikkeleita. Tämä on helppo selittää sillä tageja alun perin käytettiin blogia niin, että hakukoneet tietää, mitä sisältöä on kyse apuna avainsanoja, jotka jo upotettu sisältöön. Joten vaikka avainsanat eivät ole yhtä selvää hakukoneen, tunnisteet täydentäisi niitä ja auttaa ohjata liikennettä sivulle.

Toinen tärkeä rooli, joka merkitsee peli on ne auttavat järjestämisessä sivuston sisältöä. Tunnisteet käyttävät blogeja esittää samankaltaisia ​​tai liittyvät tarinat sekä auttaa etsimiseen muille sivuille. Tunniste pilvi, joka on ryhmä tunnisteita, jotka esitetään liikkuva pilvi, tarjoaa kävijälle tapa nähdä kaikki viestit, jotka on tietty tunniste. Avainsanat ei ole tätä toimintoa, ja näin ollen ei voida käyttää nopeasti ja vaivaton lajittelu ja järjestäminen sisältöä.Käyttämällä avainsanoja ja tunnisteet ei ole kysymys yhden tai toisella. Itse asiassa, se on itse asiassa parempi olla niin sivustosi saat tarjoamia etuja molempia. Ei ole myöskään haitta käyttämällä avainsanoja tai tageja. Vain don 't tulva sivusi avainsanoja tai tageja kuten useimmat hakukoneet on ohjelmoitu sivuuttaa liiallinen sijoittaminen molempia.

Yhteenveto:

1. Avainsanat ovat itse asiassa osa sisällöstä, mutta ei tunnisteita
2. avainsanoja nähdään kaikki web-sisältöä tagit nähdään enimmäkseen blogeja