Ero Sony Playstation 3 ja PS3 SlimSony Playstation 3 vs. PS3 Slim

Kuten he tekivät vanhemmat versiot konsoli, Sony on julkaissut ohut versio heidän Playstation 3. On selvää, että tärkein ero näiden kahden mallin on, että ohut versio on hyvin, ohut; mutta kuinka hoikka? PS3 Slim on suunnilleen 2/3 tilavuus, pituus ja paino alkuperäisen PS3. Mutta kun ajatellaan, että PS3 on raskaansarjan verrattuna muihin konsolit kuten Xbox 360, tämä vain tuo PS3 slim takaisin alas painoluokka muut konsolit.

Yksi merkittävä seuraus PS3 's slimness on sen kyvyttömyys luotettavasti pystyasentoon kuten sen edeltäjä teki. Tämän vuoksi Sony tarjoaa valinnaisen Pystyjalustan joka myy $ 24. Tietenkin, PS3 slim voi silti tasapainottaa pystysuoraan omasta jos te 'uudelleen niin taipuvainen, mutta se on halvempaa ostaa $ 24 jalusta kuin riskille rikkomatta $ 300 konsoliin.

Keskeinen parannus PS3 Slim on parantunut virrankulutus johtuen 45nm soluprosessorilla. PS3 slim kuluttaa noin puoli määrä alkuperäisen PS3. Koska PS3 slim kuluttaa vähemmän virtaa, on vähemmän lämpöä purkaa. Ja koska PS3 on viileämpi, sen ei 't tarvitse jäähdyttää paljon faneja, mikä vähentää melua.

Toinen muutos on suurempi kiintolevy. PS3 slim on varustettu 120GB ajaa. Vaikka on olemassa versioita, jotka on suurempi kapasiteetti, yhtäläinen kyseisen mallin oli vain 80GB ajaa. Myös hyvin havaittavissa on muutos ulospäin maaliin kiiltävä pianon musta matta. Entinen näyttää hyvin luokka mutta on sormenjälki magneetti kun taas jälkimmäinen on vähän tylsä, mutta näyttää varsin tukeva.Muutos, että monet ihmiset pitävät melko suuri on poisto kyky asentaa mukautetun Linux-käyttöjärjestelmiä PS3 slim. Custom OS tekee vanha PS3 suorittaa aivan kuin tietokoneella. Monet eivät käytä tätä ominaisuutta, vaikka sillä se on melko pitkälle ja sen jälkeen kyky useimmille.

Yhteenveto:

1. PS3 Slim on pienempi ja kevyempi kuin vanha PS3
2. PS3 Slim tarvitsee pystyjalusta kun vanha PS3 doesnt 't
3. PS3 Slim kuluttaa vähemmän virtaa kuin vanha PS3
4. PS3 Slim on suurempi kiintolevy kuin vanha PS3
5. PS3 Slim on mattapintainen, kun vanha PS3 on kiiltäväpintainen