Ero Xilinx ja AlteraXilinx vs Altera

On kaksi tunnettuja yrityksiä, Xilinx ja Altera, jotka ovat nykyään taistelee alkuun asema piin tekniikan markkinoilla. Ne ovat paras päättäjät FPGA, paitsi yliopistojen, mutta myös suuret yritykset kehittää digitaalisia. Kuitenkin jotta voimme täysin ymmärtää, mitä Xilinx ja Altera ovat, meidän on ensin määriteltävä FPGA.

Xilinx

Xilinx on pohjimmiltaan se, joka keksi FPGA (FPGA: t ovat digitaalista logiikkaa mikrosiruja, jotka voidaan ohjelmoida), ja on tällä hetkellä suurin nimi FPGA maailmassa. Ne ovat johtajia tätä tekniikkaa. Xilinx, et 't tarvitse huolehtia väli syntyy tiedostoja. Luodut tiedostot käyttäjän pitäisi olla huolissaan ovat:

? Tiedostoja, joita syntyy IP sydämiä.

? Ohjelmointi tiedostot, kuten SOF, POF ja RBF.

? Xilinx asetukset tiedosto, koska ne sisältävät kaikki asetukset projektiin.

? Jos käytät SOPC rakentaja, sinun pitäisi seurata .sopcinfo tiedoston.

AlteraAltera työkalut ovat intuitiivisia tuntemaan olonsa GUI tai graafinen käyttöliittymä. Useimmille käyttäjille navigoinnin valikossa ja etsivät bittiä koodi on käyttäjäystävällisempiä. Toinen asia, joka on helpompi tehdä Altera, katselee ajoitus analyysitulokset. Käyttäjä voi avata elintärkeä polku siru katsoja, ja polut kaikkine
logiikka toiminnot näkyvät niin voit jopa selata kaikkia yksittäisiä reititys viivästyksiä segmenteille. Seuraavassa on muita kohtia, joissa Altera on yliote Xilinx:

On? ML401 Development Kit (Xilinx) on kädet alas paras $ 500 Development Kit siellä, mutta se ei tue vapaata ISE webpack.

? Uusi Altera Stratix II on todella mielenkiintoinen arkkitehtuuri. Useimmat käyttäjät valita Stratix II (Altera) sijasta ML401 (Xilinx).

Yhteenveto:

1. Xilinx on periaatteessa se, joka keksi FPGA, ja on tällä hetkellä suurin nimi FPGA maailmassa, kun Altera on vain toiseksi paras.

2. Altera työkalut ovat intuitiivisia tuntemaan olonsa GUI tai graafinen käyttöliittymä.

3. Xilinx, et 't tarvitse koskea itseäsi väli syntyy tiedostoja. Altera voi avata elintärkeä polku siru katsoja, ja polut kaikkine
logiikka toiminnot näkyvät niin voit jopa selata kaikkia yksittäisiä reititys viivästyksiä segmenteille.