Ero JDK 1. 5 ja JDK 1. 6JDK 1. 5 vs JDK 1. 6

Katsaus molempien JDK 1. 5 ja JDK 1. 6 on hyvä tie, koska se vie meidät muisteleminen, joissa yksi ohjelmista on edeltäjä toiseen. JDK tai Java 1. 5 on ohjelma, joka julkaistiin loppuvuodesta 2004. JDK 1. 5 kutsutaan myös JDK 5. 0. Tämä sama analogia seuraa JDK 1. 6, joka on myös nimitystä JDK 6 0.

JDK 1. 5 mukana mahdollisuutta tarjota tukea geneerisiä, koska sen asiakirjat osoittavat, että se on yhteensopiva tai tarjoaa yhteensopivuuden käännettäessä tyyppi turvallisuutta, ja tämän edun se eliminoi tarpeen käyttää typecasts tai tyypin muuntaminen.

Toinen asia, joka voidaan sanoa JDK1. 5 suhteen metadatan. Tätä kutsutaan myös ajoittain niin merkinnät. Se on niin luokat, jotka mahdollistavat menetelmiä voidaan koodattu lisätietoja, joita sitten käsitellään metadataa tietoinen apuohjelmia.

Autoboxing tai unboxing oli myös toinen ominaisuus, joka on keskittyneenä vuonna rakentaa JDK 1. 5. Tämä ominaisuus mahdollistaa automaattisen tuloksia, jotka tulevat väliin alkukantaiset tyypit kuten int ja primitiivinen kääre luokkiin kuten kokonaisluku.

Laskentatulosten, toisaalta, mukana ENUM avainsanan, joka luo tietyn kirjasintyyppi, joka on järjestetty lista arvoista, kuten päivä, kuukausi tai jopa aikaa. Aiemmissa versioissa ohjelma, se ei ollut aivan mahdollista saada näitä ja pääsi vain avulla ei-tyyppinen turvallinen kokonaislukuja, tai vakava ihmisiä, käsin rakennettu luokissa. Vauhtiin JDK1. 5 on täysin uusi ilme skinnable näyttävät ja tuntuvat kutsutaan syntikka.

Vertailu JDK 1. 5 JDK 1. 6 on aivan valtava. Yleisenä Erona on, että JDK 1. 6 on paljon nopeampi ja suorittaa käskyjä on saumaton. Nopea ja sujuva vaikuttaa työasemia ja palvelimia samankaltaisia.JDK 1. 6 on myös ensimmäinen Java koskaan saada tukea Windows Vista, vaikka versio ei jatkunut pitkään tuotannossa.
Päivittäminen JDK 1. 6 välillä JDK 1. 5 mukana etuja kuten JavaScript, joka on integroitu ja sisällytetty koko alustan, täydellinen kevyt alustan, jota voidaan käyttää eri verkkopalvelut. JDK 1. 6 mukana tulee myös yksinkertaistettu käyttöliittymä, joka mahdollistaa jopa noviisi käyttäjät voivat nauttia oppimista ja seurata läpi. On myös tärkeää tarjota yksinkertaistettu GUI suunnittelu ja laajennettu natiivi alustan tuen.

Toinen asia, joka on ainutlaatuinen JDK 1. 6, joka ei ole käytettävissä JDK 1. 5 on, että täysi JDBC4 täytäntöönpanoa. Tämä on tärkeätä myös tarjota XML tietokannan tuki. JDK 1. 6 mukana tulee myös Java DB sisältää sekä käyttäjä voi vapaasti hyödyntää käyttöönotossa Java Database. JDK 1. 6 eroaa myös JDK 1. 5, että se tarjoaa täyden tuen NetBeans IDE5. 5.

On myös tärkeää mainita, että JDK 1. 6 tulee joitakin parannettu tietoturvaparannuksia verrattuna JDK 1. 5. Näistä kuuluvat Native alustan turvallisuus, Java todentaminen ja valtuutukset Service (JAA), New Smart Card I / OAPI , native turvallisuuspalvelut ja kirjasto päivittää myös.

Yhteenveto

Yleisenä tavoitteena on JDK 1. 6 oli tarjota parempaa palvelua yli JDK 1. 5.
JDK 1. 5 kutsutaan myös JDK 5. 0 ja JDK 1. 6 viitataan myös JDK 6 0.
Sovellukset toimivat nopeammin JDK 1. 6 vastakohtana JDK 1. 5.
JDK 1. 6 on ensimmäinen Java-sovellus, joka tukee Vista.
JDK 1. 6 mukana JavaScript yhdentymistä alustalla.
JDK 1. 6 on kevyt ja kevyt järjestelmän resursseja.
JDK 1. 6 on houkutteleva ja yksinkertaistettu käyttöliittymä.
JDK 1. 6 avulla tuetaan NetBeans IDE 5. 5.